Hvordan at justere karburatoren på en Homelite XL kæde så

November 24

Homelite XL kædesave er udråbt til deres pålidelighed, styrke og holdbarhed. Men hvem har nogensinde brugt en motorsav af enhver type kan bevidne, at de har brug for periodisk justering til at køre gnidningsløst. Homelite XL er ikke anderledes, og kan nemt have sin karburator justeret i farten, tilføjes listen over fordele, der tilbydes af denne motorsav nem vedligeholdelse. Nogen hjemme mekaniker kan justere karburatoren på motorsav Homelite XL.

Instruktioner

•Start kæden så og i det mindste få det kører, selv om det ikke idle af sig selv.

•Locate jet skrue på den nederste del af karburatoren, som er en metal rektangulære fremspring fra venstre side af motoren. Brug skruetrækkeren til at dreje skruen med uret for at reducere mængden af brændstof lov til at oversvømme float skål. Drej skruen mod uret for at tillade mere brændstof til at flyde ind i karburatoren.

•Fortsæt indstillingsskrue indtil Homelite glat tomgang på egen hånd. Derefter trykke på gashåndtaget aftrækkeren og se, hvordan det kører ved fuld gas. Hvis nogen små justeringer er nødvendige for fuld skrue sputtering, gøre dem ved at dreje jet skruen igen.

Tips & advarsler

  • Åbne jet skruen for bred vil oversvømme karburatoren og kunne lukke motoren ned, indtil et nyt tændrør er installeret.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com