Hvordan at justere kontrollerne på GE Artica køleskab

July 21

General Electric, eller GE, anvendes til fremstilling af en linje af køleskabe og frysere under varemærket Artica. Denne linje er nu udgået, men mange amerikanske husstande stadig bruge apparaterne til deres køle behov. Alle de oplysninger du har brug at justere kontrollerne på din Artica køleskab er inde i instruktionsbogen. Selv om modeller kan variere, de fleste manualer tage temperaturen, ice maker og dispenser indstillinger.

Temperatur kontrol

Temperaturstyring i de fleste Artica køleskab modeller er inde i køleskabet. Åbner døren og ser mod øverst del af enheden for at se Kontrolpanel. Du vil se en række knapper til fryseren og et andet sæt til at styre køleskabet. Brug plus og minus knapperne til at indstille din ønskede temperatur for hver enkelt. Fabriksindstillingen er fem for hver del af enheden. Nine er den koldeste indstilling og nul er den varmeste. Husk, at nul er bare den mindste kold indstilling, men ikke slukke elektricitet til enheden.

Ice Maker forsamling

Hvis din Artica køleskab model kom med en ismaskine, skal du slå det separat for at begynde at bruge den. Åben dør ismaskinen er i og sæt afbryderen til "På" efter den enhed vandlinje er forbundet til en fungerende vandventil. Det tager 24 timer for de fleste ice maker enheder til at oprette en fuld bin kuber. Du kan fremskynde produktionen i nogle enheder for de næste 48 timer ved at trykke på knappen "Hurtig Ice" på dispenser i køleskabsdøren.

Is og vand Dispenser

Dispenser i døren til din GE Artica køleskab dispenserer både is og vand. Placer din kop eller beholder under dispenser chute før at trykke på alle knapperne. Tryk på knappen "Knust is" eller "Cubed is"-knappen, afhængigt af hvilken type af is du ønsker. For vand, skal du trykke på knappen "Vand". Husk, at du ikke behøver at holde nogen af knapperne til is eller vand til at dispensere. Tryk på knappen fast men frigive trykket straks.

Valgfri indstillinger

For din GE Artica køleskabet til at køle ordentligt, producere is eller undvære køligt vand, skal dørene lukkes, når det er muligt. Et klem døren kan ændre enhedens evne til at fungere. Nogle modeller leveres med en døralarm, der advarer dig til at åbne døren. Tryk på knappen "Døralarm" på dispenser til at angive længden af tid, døren er åben, før du hører en alarm. Der er også en dispenser lås, som forhindrer nogen ved et uheld ved hjælp af enheden. Hold knappen "Lock" nede i tre sekunder for at aktivere eller deaktivere låsen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com