Hvordan at justere loft Fan blade

May 7

Hvordan at justere loft Fan blade

Loft fan blade skabe luftcirkulation i et værelse. Efter et par år muligvis vingerne ud af balance af forskellige årsager, forårsager vinger til at bevæge sig ud af position. Dette kan forårsage hele loft fan at wobble, hvor det tillægger det loft, udgør en fare for fan falder ind på nogen. En enkel justering af alle skruer kan løse fan blade problem, eller en fan, balancering kit kan være svaret.

Instruktioner

•Drej off loftsventilator og vente på klinger til at standse rotering. Bruge et trin skammel, hvis ekstra højde er nødvendige for at nå loftet turbineblade nemt uden at belaste. Bruge en lille stjerneskruetrækker til at spænde alle skruer på loft fan blade.

•Stram hver skrue på klingen Strygejern, der sidder tæt på motor på hvert blad, ved at dreje skruerne med uret. Hver klinge jern tillægger loft fan motor med to skruer. Stramme fan motor skruer ved at dreje dem uret.

•Udskift skruer der stripning ud. En fejlbehæftet skrue vil vende rundt og rundt, men vil stadig være løs. Fastgørelse en skrue for stramt vil strippe en skrue. Hvis nogen af skruerne i enten fan blade jern eller fan motor jern ikke holder materialerne stramt, erstatte dem med nye skruer.

•Sæt plastklemmer fra loft fan balancering kit for at skabe balance mellem knivene. Hjem forbedring butikker sælger kits, der omfatter plastklemmer og vægte. Slukke loftsventilator og bruge et skridt afføring for at nå knivene. De plastklemmer fungere som bobby stifter, åbnede lidt og lod glide ind på enderne af vingerne.

•Drej på loft fan og overholde, for at se om der er nogen ændring. Hvis dette korrigerer de vaklende vinger, fjerne fan blade klippet, skrælle opbakningen fra en fan vægt og holde det på oversiden af fan blade. Hvis den første blade med en clip gjorde ingen forskel i handlingen, fjerne klippet og prøve det næste blad. Fortsætte indtil du finder den kniv, der kræver justering.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af en lidt længere skrue til at erstatte en afklædt skruen vil hjælpe hold strammere turbineblade motorhuset eller blade jern. Brug ikke en skrue i mere end 1/4 inch længere end oprindelige skrue, eller det kan interferere med bevægelse af loft fan vinger.
  • Modkontoen kit klip er den samme vægt som skræl og stok vægtene. Ved hjælp af mere end én vægt kan løse problemet.
  • Ikke røre loftet turbineblade indtil al bevægelse stopper efter at slukke. En bevægende loft fan kan forårsage stød og hudafskrabninger på hænder og fingre.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com