Hvordan at justere Mantel ure

June 28

Hvordan at justere Mantel ure

Mantel ure er små ure designet til at hvile på en hylde eller pejs mantel. Nyere elektriske ure behøver ikke regelmæssig justeringer, men traditionelle mekaniske mantel ure kræver snoede for at drive og miste tid som de vinden. Mange mantel ure indeholder også et pendul, som kan justeres til at korrigere en uret, der holder forkert klokkeslæt. Ordentlig tidsjustering og regelmæssig winding holde en mantel uret tikker.

Instruktioner

•Wind ur ifølge anvisningerne til dit specifikke brand. Uret skal afsluttes fuldt ud, før du justere tiden. Hvis uret har et pendul, angive det bevæger sig ved at skubbe det forsigtigt til side til at begynde at holde tiden.

•Test uret for at se om det holder gang præcist. Indstil en elektrisk timer for en time. I slutningen af timen, sammenligne de elektriske ur med mantel ur. Hvis mantel ur holder forkert tid, kræver det justering. Hvis det ser ud til at holde tiden korrekt, overvåge det for 24 timer og sammenligne gange igen for at afgøre, om den har brug for justering.

•Nulstil uret ved at flytte minut hånd med uret, indtil du når den korrekte tid. Flyt ikke time eller anden hænder – de vil bevæge sig automatisk som du justere minut hånd.

•Juster timing på ur ifølge resultaterne af timing test. Hvis uret har et pendul, bruge møtrikken i bunden af pendulet til at justere uret. Drej møtrikken til venstre for at forlænge pendulet og ret til at forkorte det. Jo længere pendulet, jo langsommere uret kører. I et ur uden et pendul, bruge timing håndtaget på bagsiden af uret, flytte den mod minus for at bremse uret eller mod plus for at fremskynde det op. Foretage meget små justeringer på pendulet eller løftestang, fordi selv små ændringer gøre en betydelig forskel i Tidsmålingen.

•Gentag timingen teste og foretage yderligere justeringer efter behov. Når uret er korrekt justeret, bør det holde tid præcist så længe det forbliver såret. Nogle ure har brug for mindre timing justeringer hver måned eller to, mens andre kan gå i årevis uden justering. Test dit ur ofte for at afgøre, hvor længe din særlig model kan gå mellem justeringer.

Tips & advarsler

  • Selv med hyppig snoede og korrekte timing justering, de fleste mantel ure stadig nødt til at have deres minut hænder korrigeret en gang eller to gange om måneden. Dette er normalt for mekaniske ure, der ikke er så præcis som elektriske ure.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com