Hvordan at justere Pilot lys på Crosley komfur

June 9

Crosley gas komfurer har sjældent problemer, men lejlighedsvis pilot lys skal justeres. Pilot lys er ansvarlig for antændende brændere på komfuret, men undertiden pilot brandsår for høj eller for lav, og du bliver nødt til at justere indstillingen, så ovnen vil fungere effektivt. Du kan løse problemet selv med kun en skruetrækker, og det bør tage kun et par minutter af din tid.

Instruktioner

•Tag brænderen riste til at holde dem fra at falde. Løft toppen af ovnen.

•Tag luft fra forsyningssystemet. Tænde en af de øverste brænder ventiler og vente, indtil brænder lys før at lukke det.

•Look for en lille skrue under den pilot termoelement. Termoelement fungerer som et sikkert enhed. Hvis termoelement mener pilot flammen er varm nok til at opretholde brændende brændstof fra brænderen, vil det holde ventilen åben. Hvis der er ikke nok gas, eller pilot lys er ude, holde termoelement ventilen lukket. I nogle Crosley modeller, er de placeret bag center knop. Find de to aluminiumsrør fører fra piloterne. Følg disse rør, indtil de kommer sammen. På dette kryds, vil der være en lille skrue.

•Drej den lille skrue med uret for at gøre den pilot lavere; Drej skruen mod uret for at gøre den højere pilot. Den korrekte højde af flammen er når det er selv med i toppen af blitzrør. Nogle Crosley modeller har pilot under et stykke af tin, som løber langs forsiden af ovnen. Det tager lidt tid at finde skruen i hullet som skruen ikke er direkte i hullet.

•Udskift komfur når du har piloten justeret den måde du ønsker; derefter sætte brænder riste tilbage på toppen.

Tips & advarsler

  • Gas er brandfarligt, så vær forsigtig, når du arbejder med et gaskomfur. Hvis du lugte gas, Luk for gassen og åbne vinduet. Efterspørger hjælp dit gasselskab. Ikke lys en match, forårsage en gnist eller røg i eller nær området.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com