Hvordan at justere pumpetryk på en Log Splitter

November 9

En log splitter bruger en benzin-drevet motor tilsluttet en hydraulisk pumpe. Pumpen komprimerer væske under tryk indtil pumpestempel er udgivet med tilstrækkelig kraft til at opdele en træ logge. Mange brændekløvere er udstyret med en justerbar pumpe til at øge presset for større effektivitet, når det er nødvendigt. For eksempel kan det være nyttigt at øge pumpetryk i koldt vejr eller ved kløvning forskellige arter af træ med forskellige tætheder. Justere pumpen tager kun et minut til at gøre.

Instruktioner

•Start motoren på din log splitter som du normalt ville. Nogle modeller har en pull ledningen, og andre bruger en nøglebaseret Tændingssystem. Lad motoren reach tomgang for at give tid til den hydrauliske væske i pumpen til at varme op.

•Indstil pumpe håndtag i neutral position. Hold hænderne fri af alle bevægelige dele, især splitter kile foran stemplet og pumpe.

•Twist skruen på siden af pumpen med uret med en flad skruetrækker til at øge presset, efter skalaen trykt eller præget på siden. Dreje skruen mod uret falder pumpetryk.

•Øge vagter på siderne og bagsiden splitter til opretstående låst position. Udstyr er nu klar til at fungere normalt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com