Hvordan at justere rattet højden på en håndværker plæneklipper

October 21

Håndværker roterende og bioklip plæneklippere fungerer ligesom de fleste andre push plæneklippere. Du skal udføre regelmæssig vedligeholdelse for at holde maskinen kører godt, og nogle gange du nødt til at foretage justeringer klippehøjden af plæneklipperen. Lange perioder mellem slåning vil kræve du til at justere rattet højden på din håndværker plæneklipper, som vil regulere klippehøjden af kantklipning dæk. Selv om håndværker bruger flere forskellige typer af Højdeindstillere, er den generelle proces ens på alle deres modeller.

Instruktioner

•Wheel din håndværker plæneklipperen på en plan overflade. Det bedste sted er enten i garagen eller på din indkørsel.

•Grab højde justering håndtaget mellem hjulet og plæneklipperen dæk med din hånd. Nogle justering håndtag Træk op ud af hakket på justering plade, mens andre håndværker modeller har et håndtag, der du flytte mod hjulet frigøre håndtag fra pladen.

•Flyt håndtaget mod forsiden at hæve maskinens højde eller bagud til at sænke den klippes højde. Slip håndtaget og manøvrere det til et slot på justering plade.

•Gentag proces for de resterende hjul. Sørg for, at hver løftestang er i den samme hak på dens justering plade som det første håndtag, så alle hjul er niveau.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com