Hvordan at justere Ryobi båndsave

March 26

Båndsave er blandt de mest alsidige elværktøj, nyttige i en lang række applikationer på grund af deres open skære overflade og justerbar komponenter. Nøglen til at bruge en båndsav i forskellige programmer er at forstå hvordan du justerer de forskellige dele af saven for hver ansøgning. Om opskæring komplicerede figurer, rippe små bestyrelser, eller lige nedskæringer, at vide, hvordan du justerer en båndsav er afgørende. Ryobi fremstiller et fuldt justerbare båndsav, som du kan justere med den rigtige teknik i et par trin.

Instruktioner

•VIP tabellen ved at løsne låseknap tabel og dreje vinkel justering knob. Dette vil vippe tabellen saw mod forsiden af saw boliger. Kontrollere vinklen på indikatoren skala og efterspænde tabel låseknap for at sikre tabellen på denne vinkel.

•Indstil gering gauge ved at løsne låseknap, roterende måleren op til 60 grader til venstre eller højre. Efterspænde låseknap, når den ønskede vinkel er nået.

•Indstil den glidende tabel udvidelse ved at løsne knapperne under det, glidende tabel udvidelsen til den ønskede bredde og efterspænding tabel udvidelse drejeknapper.

•Juster klinge guide samling ved at dreje låseknap mod uret, indtil klingen guide forsamling låser. Bruge et stykke skrot træ af samme slags, du ønsker at skære for at justere højden på klingen guide forsamling og dreje vingen guide knop indtil blade guide er i den ønskede højde. Drej låseknap med uret for at låse klinge guide forsamlingen tilbage på plads.

•Juster klinge guide støtte ved at løsne de to Phillips skruer på knivafskærmning med en stjerneskruetrækker og fjerne knivafskærmning. Skruen støtte på højre side af guiden blade med en 2,5 mm HEX-nøgle. Skub øvre blade guide støtte på akslen, indtil den forreste kant af fremstød kugleleje handler om 1/64-tommer bag ryggen af klingen. Spænd skruen sikkert med HEX-nøgle. Gentag denne proces for de lavere blade guide støtte og erstat bladet vagt når alle justeringer er lavet.

•Juster fremstød kuglelejer ved at løsne de to Phillips skruer på klingen vagt med en stjerneskruetrækker og fjerne knivafskærmning. Løsn de stak forsynet med skrue med et 2,5 mm HEX-nøgle. Skub stak, forsynet med indtil kuglelejet er centreret bag vingen og stramme forsynet med skrue sikkert. Drej skruen centreret i stak forsynet med en standard skruetrækker, indtil kuglelejet er inden for 1/64 tommer af bladet. Gentag denne proces på lavere stak lejet og erstatte klinge-vagt, når alle justeringer er komplet.

•Juster klinge guide lejer ved at løsne de to phillips skruer i bladet vagt med en stjerneskruetrækker og fjerne knivafskærmning. Løsn de to blade guide skruer, der låser de øvre blade lejer med en 2,5 mm HEX-nøgle. Skub klinge guide lejer til inden for 1/64 tommer bag spiserøret af bladet. Efterspænde to blade guide skruer med HEX-nøgle. Drej skruen centreret i bladet guide forsynet med en standard skruetrækker, indtil kuglelejet er inden for 1/64 tommer af bladet. Ikke klemme klingen. Sørg for begge blade guides er en lige stor afstand fra bladet. Gentag denne proces på de lavere blade guide lejer og erstatte knivafskærmning når alle justeringer er komplet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com