Hvordan at justere skærmen døren til åben bredere

October 15

Skærmen døre er begrænset i deres swing afstand af et pneumatisk eller hydraulisk nærmere, og en sikkerhedskæde. Jo tættere trækker din skærm dør lukke, mens bremse hastigheden af lukning forhindre smækker og skade. Sikkerhedskæde er en død stop, der ikke tillader døren til åbne forbi sine grænser. For at ændre din skærm dør Udslagsafstand, skal én eller begge af disse elementer justeres eller fjernes, således at de ikke længere holde døren fra går videre på sin vej.

Instruktioner

•Locate monteringsskruer, der holder den pneumatiske døren tættere fastgjort til din skærm dør. Brug din skruetrækker til at løsne og fjerne monteringsskrue. Skrue monteringsbeslag har flere huller, hvorigennem det kan installeres, og som ændrer justeringen af et tættere.

•Skub tættere mod døråbningen, og bruge din skruetrækker til at geninstallere montering skrue gennem det sidste beslag hul og ind i skærmen døren. Døren skulle nu kunne åbne længere end det gjorde før din justering.

•Locate sikkerhedskæden monteret nær toppen af din skærm dør. Brug din skruetrækker til at fjerne de skruer, der holder sikkerhedskæden til døren og dørkarmen. Med kæden fjernes, kan døren swing åbne så bredt som du ønsker. Hvis du har en dør tættere, denne mekanisme fortsat vil styre Udslagsafstand af din dør, men hvis du ikke gør det, området begrænses kun af regnskabsafslutningen for døren.

Tips & advarsler

  • Hvis din skærm dør har en hydraulisk tættere monteret på sin øverste ende, bare bruge din skruetrækker til at løsne og fjerne bolten placeret på undersiden af albuen dannet af de to ben tættere på armen. Når bolten er fjernet, døren vil svinge så bred åbne som du ønsker.
  • Holde dine fingre og fingre af små børn væk fra skærm dør, mens du arbejder på det. Hvis fingrene er fanget i enten kant af døren, er alvorlig skade muligt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com