Hvordan at justere skruer på en Poulan karburator

May 10

Hvordan at justere skruer på en Poulan karburator

Karburatoren styrer brændstof / luft-blandingen i en Poulan motorsav og det er vigtigt at vide, hvordan du justerer den. Dette er især vigtigt, hvis motorsaven ikke fungerer korrekt. En klar indikator for dette er, når det mislykkes at udlede en ren motorlyd. For at løse problemet skal du justere en af motorsavs tre karburator justering skruer.

Instruktioner

•Shut ned af motorsaven og sørg for at det har mindst en halv tank brændstof.

•Drej motorsav på sin side, og Find karburatoren, hvor du vil bemærke tre justering skruer på sin side. High-speed justeringsskrue er på venstre eller top (afhængigt af model), mens de inaktive justeringsskrue er i midten og den lave hastighed justeringsskrue er på den højre eller nederste hul. Fjerne limiter caps med en tang. Start motorsaven og rev den op til sin maksimale hastighed.

•Lyt til tomgang lyden. Juster tomgang skruen ved at dreje det ind og ud, indtil du hører det tomgang gnidningsløst. Luk motorsaven.

•Drej motorsav til dens lav hastighed, derefter Drej lav hastighed justeringsskrue med uret indtil du hører motoren klynke. Derefter dreje det mod uret, indtil du hører en boblende lyd. Drej det med uret igen indtil du får den reneste lyd, som vil være omtrent halvvejs mellem de to tidligere vender. Rekalibrere tomgangshastighed skruen igen.

•Stram høj hastighed justering skrue med en flathead skruetrækker, dreje skruen med uret, indtil du hører en høj jamren. Næste, dreje det mod uret, indtil du hører motoren sputtering. Drej skruen uret igen, omtrent halvvejs mellem de to foregående punkter, indtil du hører en rå lyd. Omstille både de justering af tomgang og lave hastigheder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com