Hvordan at justere SpeeCo ventilen på min Log Splitter

May 29

Ventilen på et SpeeCo log splitter styrer trykket splitteren bruges til at opdele en log. Dette giver dig mulighed for at justere dens drift efter hårdhed af træ du opdele. Den maksimale ventil hastighed er 3.600 rpm. Den eneste måde at justere ventilen er via styrearm. Opdeling logs med en hastighed hurtigere end 3.600 rpm kunne forårsage splitter til at smide en log ud af maskinen. Kun en certificeret tekniker har evnen til at justere en ventil forbi de tre, forudindstillede indstillinger på log splitter.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby i operatørens zone, som er på venstre side af fodpladen. På fodpladen er på den modsatte ende af de trækkende tunge. Denne placering giver dig den nemmeste adgang til ventilen.

•Locate ventil kontrol løftestang. Armen har tre indstillinger, der er stop, langsomt og hurtigt. Placere håndtaget på fast, så tryk på primer pære på motoren tre gange. Start motoren.

Kil ventilen hastighed ved at flytte grebet til "Langsom."

•Return håndtag til "Hurtigt" at øge ventil hastigheden, før du indlæser splitter med træ. Motoren skal køre med maksimal hastighed på 3.600 rpm opdele logs præcist.

•Flyt styrearm "Langsom" og derefter "Stop" til at stoppe ventilen og skåret strømmen til motoren.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com