Hvordan at justere spor på en larve

January 22

Links, ruller, segmenter, sæler, Lediggængere og pins er blot nogle af de dele, der udgør Undervogn system af Caterpillar køretøjer fundet omkring byggepladser over hele verden. På grund af antallet af bevægelige dele, der udgør Undervogn system, kan justeringer til de faktiske spor være nødvendigt lejlighedsvis. Heldigvis, vejledning er tilgængelig fra Caterpillar om hvordan man justerer spor på en bred vifte af Caterpillar traktorer.

Instruktioner

•Tillad traktor til at flytte frem og kommer til et stop uden at anvende bremsen. Parkere maskinen og slå traktoren, så der er slæk mellem traktorens tandhjul og front Stjernehjulsforing.

•Kontakt dokumentation med traktor til at bestemme, hvis traktoren er udstyret med carrier ruller. Hvis traktoren ikke har carrier ruller, måle afstanden til traktorens grouser spids. Hvis banen har Flyselskabet ruller, måle afstanden til traktorens grouser tip både foran stjernehjul og carrier roller "A" samt foran tandhjul "B". Gennemsnittet af de to tal.

•Kontakt ordentlig spor synke diagrammet til at bestemme, hvis tal fremstillet ved at måle grouser spidsen viser behov for en justering. Diagram indeholder detaljer for en række caterpillar modeller.

•Locate hydrauliske fyld og relief ventilen på bagenden af traktoren. Fjern dækslet til inspektion og tilføje fedt ved hjælp af en manuel fedtsprøjte. Lukke ventilen efter tilsætning af fedt.

•Tillad traktor til at flytte frem og derefter i bakgear. Park traktor og remeasure traktorens grouser tips til at sikre, at sporet er korrekt justeret. Tilføj mere fedt til hydrauliske fyld og relief ventil, hvis banen er stadig ikke stramme nok.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com