Hvordan at justere Storm døren tættere

November 22

Jo tættere på døren storm låse døren lukkes bag dig, når det fungerer korrekt. Gennem anvendelse og alder begynder døren tættere at miste nogle af dens lukning magt. Dette medfører normalt i storm døren ikke lagres eller døren lukker alt for langsomt. Når det begynder at ske, er det nødvendigt at justere storm døren tættere. Mindre justeringer få normalt døren fungerer korrekt igen. Hvis disse justeringer ikke kan rette de afsluttende spørgsmål, kan det være tid til at udskifte tættere.

Instruktioner

•Åbn døren halvvejs og engagere skive at holde døren åben. Vaskemaskinen er på døren tættere stangen bag tættere på kroppen.

•Grab kroppen af tættere med én hånd, og træk det lidt mod håndtaget side af døren til at fastsaette den tilsluttende pin slæk. Hold tættere på kroppen i den ene hånd mens du trækker pin med den frie hånd.

•Træk forsiden af tættere op til næste hul på monteringsholderen og sæt stiften gennem beslag og tættere. Åbn døren nok til at frigive vaskemaskinen og tillade storm døren til at lukke.

•Find det justere skrue på slutningen af døren tættere på kroppen. Drej skruen en halv-vending mod uret med en Phillips-head skruetrækker hvis storm døren lukker alt for langsomt. Drej skruen en halv-vending med uret, hvis døren lukker alt for hurtigt.

•Åbn storm døren og tillade det lukke. Fortsætte med at foretage justeringer indtil døren lukker langsomt nok til at tillade dig at gå igennem og hurtigt nok, at det låse lukket bag dig.

Tips & advarsler

  • Selv om monteringsbeslag på døren er justerbar, er det normalt bedst ikke at bruge det som en måde at justere tættere. Løsne og stramme sikre skruerne kan forårsage montering at blive større resulterer i en løs monteringsbeslag.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com