Hvordan at justere termostat på køleskab Frigidaire

December 27

Hvis din Frigidaire køleskab er ikke holde maden kold eller frysning din mad, skal du justere termostaten. Frosne fødevarer i køleskabet betyder, at din termostat er indstillet for lavt. Varm mad i køleskabet betyder, at termostaten er sat til for høj en temperatur. Du kan løse problemet selv i et par minutter medmindre termostaten er brudt. Hvis du tror, din Frigidaire køleskab kunne være brudt, skal du kontrollere temperaturen med et andet termometer, før du forsøger at justere termostaten.

Instruktioner

•Åbn døren til din Frigidaire køleskab. Find termostaten. Det er typisk placeret i den øverste hylde område på siden eller på bagsiden af køleskabet.

•Sæt en grundlæggende køkken termometer, såsom en madlavning termometer i dit køleskab. Lad det natten over. Kontrollere temperaturmåling på termometeret og termostaten næste morgen. Temperaturen læsning bør være den samme. Hvis det ikke er, er din termostat muligvis brækket.

•Juster termostat til den ønskede temperatur. Hvis du har en nyere Frigidaire køleskab model med en digital termostat, tryk på den "^" knappen for at gøre temperaturen går op; Tryk på knappen "v" for at gøre temperaturen går. Hvis du har en ældre model Frigidaire, drej termostaten hjulet for at justere termostaten. Drej hjulet til højre for at slå temperaturen ned; slå det til venstre for at slå temperaturen op, i de fleste tilfælde. Check numre på skiven, som du tænder det for at sikre du ombøjning sig den rigtige måde.

Tips & advarsler

  • Det kan typisk tage op til en dag for din Frigidaire køleskab til at justere helt til den nye temperatur, afhængigt af forskellen mellem den gamle temperatur og den nye temperatur.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com