Hvordan at justere Underground sprinkleranlæg Rotator hoveder

November 16

Hvordan at justere Underground sprinkleranlæg Rotator hoveder

Et underjordisk sprinkleranlæg består af tilsluttede ventiler, sprinklere og en timer. Når aktiveret af timeren, sprinklere pop-up fra jorden og begynde at vande plænen for et angivet tidsrum. Nogle pop-up sprinklere rotere for at dække området vanding mere præcist. Hver rotor sprinkler indeholder et sæt kontrolelementer på toppen af spray hovedet, som åbnes af en skruetrækker eller en medfølgende værktøj. For at justere sprinklere med kravene i din græsplæne, skal du vide, hvordan du justerer hovedet.

Instruktioner

•Slip en skruetrækker eller medfølgende justeringsværktøjet i "Pull-up" hul på hætten af spray hovedet, tænde det ca 90 grader og trække riser at eksponere dyse stik. Sprinklerne kommer med forskellige dyser, som producerer sin egen nedbør effekt. Indsæt de ønskede dyse i dysen stikket, slip skruetrækkeren eller justering værktøj i "Justering af Radius" hullet og dreje den med uret for at låse i dysen.

•Grasp stilken fast med en hånd og skubbe din palm på spray hovedet med den anden. Lægge pres på spray hovedet og slå tårnet hele vejen til højre for at følge op på rotation. Efter at drej tårn til venstre helt. Den længst til venstre punkt er den faste kant og kan ikke justeres. For nogle sprinklere er den faste kant højre kant. Juster venstre fast kant med venstre kant af området vanding.

•Skub en skruetrækker eller den medfølgende justering værktøj i "Arc justering" hullet på toppen spray cap. Slå justering værktøj eller skruetrækker med uret for at udvide rækken rotation fra det faste punkt. Nogle sprinklere er justerbar fra 40 til 360 grader. Slå justering værktøj mod uret for at indsnævre rækken rotation.

•Slip en skruetrækker eller justeringsværktøjet i "Radius justering" hul på spray hovedet og drej den med uret for at forkorte den stream kast. Rækken kaste eller projektion er afstanden vandet rejser fra sprinkler. Justeringen radius har ingen effekt på mængden vand, der strømmer gennem spray hovedet. Slå justering værktøj mod uret for at gendanne kast til sit oprindelige projektion sortiment.

•Sæt skruetrækker eller justering værktøj i "Flow Shut-off" hullet og drej det 180 grader med uret for at slukke for vandet flyde helt. Vand stopper flyder fra kun at sprinkler. Drej værktøjet mod uret 180 grader for at gendanne vandstrømmen til sprinkler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com