Hvordan at justere ventiler på en Kohler 16 hk motor

October 16

Ventil justering på en Kohler 16-hestekræfter motor er normalt nødvendigt en gang om året for at sikre ordentlig luftindtag ind i motoren og holde det kører effektivt. Du kan undgå ulejligheden og udgifter for at tage din motor til en lille motor reparation shop. I stedet, den Kohler ventiler selv justere som ventiler vippearme — selv om du har aldrig forsøgt ventil justering på en lille motor tidligere.

Instruktioner

•Kontroller Kohler motoren er slukket. Find jern ventildæksel på motoren, tændrør og karburator skål. Fjerne de fire bolte sikre ventildæksel ved hjælp af en topnøgle. Træk dækslet, når boltene er fjernet.

•Undersøg de to ventiler under den Kohler ventil dækker. Vippearme over disse ventiler skal justeres. Der er en rocker arm øverst og en nederst, og hver har en bolt på dets center. I midten af hver bolt har en Torx-skrue, der skal justeres med en Torx skruetrækker. Brug denne skruetrækker til at løsne Torx skrue i den øverste rocker arm.

•Attempt til at glide en følehorn måler under venstre side af den øverste rocker arm. Rocker arm skal være løs nok til at slide følehorn måle under sin side, men stram nok at følehorn måleren ikke kan let glide rundt under armen. Holde følehorn sporvidde på plads, som du justere rocker arm center bolt med en topnøgle. Drej bolten uret med skruenøgle til at stramme den, indtil følehorn måle ikke længere glider rundt, eller løsne bolt med uret vender indtil følehorn gauge kan lige netop glide under rocker arm.

•Stram Torx-skruen på toppen rocker armen, igen ved hjælp af din Torx skruetrækker.

•Gentag proces på den nederste rocker arm. Ventiler på Kohler motor vil være korrekt justeret når følehorn gauge stramt glider under hver rocker arm.

•Indstil ventil dækslet tilbage på plads og genindsætte sin bolte med topnøgle.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com