Hvordan at justere vinger i Sears græsplæne traktorer

July 5

Sears sælger lignende græsplæne traktorer under håndværker og Sears badge og selvom Sears ikke anbefale skarphed plæneklipperen blade, hvis klingen er skærpet det vil være nødvendigt at justere når det erstattes. Justere bladet indebærer afbalancere det så at det roterer jævnt og ikke Opret overdreven vibrationer, der kan forårsage for tidlig svigt af plæneklipperen og motor. Når bladet er fjernet og skærpet med en fil eller slibeskiven, balance det før geninstallation.

Instruktioner

•Skub blade på den gevind del af bolt og hold bolt parallelt med jorden. Du kan bruge en vaterpas på bolten for at sikre det er parallelle. Brug ikke et søm, fordi dette mærke af Plænetraktor ikke bruger centreret lapper i hullet i midten.

•Se klingen og kontrollere, at den forbliver vandret. Igen, brug af vaterpasset, hvis nødvendigt. Hvis klingen dips i begge ender, barbere mere stål ud i slutningen, det dypper på. Du kan bruge en fil til at gøre dette, hvis klingen er kommet tilbage fra butikken ujusterede og du ikke har adgang til en vinkelsliber.

•Reattach bladet. Rækkefølgen af hardware forsamling er hex bolt, stjerneskiven, flad skive, blade, stjerne og dornen forsamling. Brug 27 til 35 fod-pund af drejningsmoment. Sørg for at bruge den medfølgende bolt---det er varmebehandlet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com