Hvordan at justere Walbro Carb på en håndværker plæneklipper

September 6

Håndværker gang bag slåmaskiner bruge en Walbro karburator. Karburatoren tager brændstof fra gastank, og ilt bliver trukket gennem luftfilter og leverer det til motorens cylinder var det er derefter antændes. Karburatoren bliver ude af justering, vil motoren begynde at bølge og være i stand til at køre i tomgangsstillingen. Justering af karburatoren vil tage 10 minutter at udfylde.

Instruktioner

•Parkering plæneklipper på en flad overflade, sætte parkeringsbremsen og fjerne nøglen.

•Lift hætten og finde karburatoren, placeret under luftfilter, på venstre side af motoren. På toppen af karburatoren er tre skruer, justering, på venstre side af karburatoren er lav hastighed justering, direkte på toppen af karburatoren er justeringen højhastighedstog, og på højre side af karburatoren er inaktiv-stop justering.

•Drej lav hastighed justeringsskrue med uret, indtil let siddende. Drej skruen mod uret 1 3/4 sving. Start motoren; Drej lav hastighed skruen langsomt med uret og mod uret, indtil den glatteste og højeste rpm er nået.

•Drej på omdrejningstæller; wrap bly fra omdrejningstæller omkring spark plug wire, og hvis den ledige er mellem 2200 til 2600 rpm idle stop skruen behøver ikke justering. Hvis det er uden for området, slår idle stop skrue med uret for at øge rpm og mod uret for at mindske rpm indtil rpm er i den korrekte driver.

•Shut slukket motoren, drej high-speed justeringsskrue uret indtil det let pladser tilbage ud skruen 3/4 af en turn. Forsigtigt dreje skruen med uret og mod uret indtil den glatteste og højeste rpm er fundet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com