Hvordan at klippe diamanter i din plæne

October 7

Slåning din værftet i et mønster kan forøge bremse appel og opgradere din græsplæne til smukke. Den mest almindelige stien er enten klippe lige linjer eller klippe langs omkredsen efterbehandling i midten af gården. Men med lidt ekstra tid, kan du oprette diamond mønstre i dit græs, der skiller sig ud i flere dage før du klippe igen.

Instruktioner

Slåning diamanter i græsset

•Om du bruger en push plæneklipperen eller ridning plæneklipperen betyder ikke noget, heller ikke størrelsen eller form af din værftet. Hvis din værftet er fyldt med græsplæne ornamenter, helter skelter blomsterbede og andre bric-a-brac, kan du have en mere vanskelig tid. Start ved slåning langs omkredsen af din værftet, og sørg for at ikke blæse enhver græsafklip i blomsterbedet. Medmindre du har en bioklip klinge knyttet eller en bagger, slå uret med græs chute peger væk fra dit hus og margueritter. Gør to stier.

•Starting i det hjørne, hvor du endte din sidste rotation omkring omkredsen, klippe enten vertikalt eller horisontalt i lige linjer. Lige linjer er afgørende for mønster til at se rigtigt. Hvis du slå bølgede linjer eller de kurve lidt, danner diamantform vil ikke godt.

•Når du har mejet gården helt en gang hæve dækket af plæneklipperen en indstilling. Start i et hjørne, klippe diagonalt frem og tilbage flytte over gården. Dette vil muld og spredt ud græsafklip fra første pass. Igen, lige linjer er afgørende.

Tips & advarsler

  • Jeg anbefale ikke at bruge en bioklip blade eller bagger for denne slåning mønster. Slåning græs en gang mulches græsset og spreder det omkring gården jævnt, så det er ikke mærkbar. Men hvis du foretrækker at bruge bagger, ikke hæve dæk til det andet gennemløb.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com