Hvordan at købe lædermøbler direkte fra producenten

November 17

Når du køber møbler hos en forhandler, vide du aldrig rigtig hvilke tilbud du får. Forhandleren køber møbler fra producenten og derefter markerer op prisen for at genvinde den oprindelige investering. Hvis du køber lædermøbler direkte fra producenten, skære du den midterste mand. Du kan købe lædermøbler fra fabrikanten ved hjælp af et par forskellige teknikker.

Instruktioner

•Ansigt til en butik ejes og drives af en læder møbelproducent. Producenter direkte som American læder fungere fysisk detail steder, så du kan købe produkter i butikken, fra producenten. Du kan bruge den amerikanske læder hjemmeside for at finde butikken der er tættest på din placering ved at skrive dit postnummer eller bynavn i formen på toppen af hjemmesiden.

•Anvend en service som DirectBuy, som tillader dig at købe lædermøbler direkte fra mere end 500 forskellige producenter. En tjeneste som DirectBuy er forskellig fra en møbler detailhandler, fordi i stedet for at købe lædermøbler fra producenten og sælger det til dig, at tjenesten blot letter din evne til at købe direkte fra producenten selv. DirectBuy har også fysiske placeringer ud over sin online tilstedeværelse.

•Find en lokal "møbler direkte" service i dit område. Denne type tjenesteydelse fungerer på samme måde som DirectBuy, i at det simpelthen gør det muligt at kommunikere med og købe direkte fra en læder møbelproducent. Du kan finde "direkte" Møbelforretninger og klubber i dit område ved hjælp af din lokale telefonbog.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com