Hvordan at køle en over jorden Pool?

December 23

Varme- og kølesystemer til svømmebassiner er designet til at holde vandet på en kølige temperatur i de varme sommermåneder. Typisk udretter én enhed, kaldes en varmepumpe, både opvarmning og køling dele af processen. Hele formålet med en pool er cool ud, og du kan ikke gøre det, hvis vandet er så varmt som luften udenfor. Du kan køle en over jorden pool ved at købe et kølesystem, der passer til din særlige pool.

Instruktioner

•Measure fra den ene side af din pool cirkulære eller ovale yderstof til den anden. Sørg for at din målebånd krydser den nøjagtige midten af poolen. Dette nummer, målt i fod, er diameteren af din pool.

•Measure fra toppen af linjen vand i din pool til bunden af din pool. Dette nummer, målt i fod, er dybden af din pool.

•Multiply din over jorden swimmingpool diameter af sig selv. Hvis jeres diameter var 10 fod, ville at multiplicere tal i sig selv give 100 fødder.

•Multiply antallet du lige har fundet af det nummer du målt for din pool dybde. Hvis jeres diameter multipliceret med jeres diameter var 100 fødder og din dybde var 8 fod, ville at multiplicere disse to numre give 800 kubikfod. Dette er bind i kubikfod af din over jorden swimmingpool.

•Multiply omfanget af din swimmingpool ved 5.9. Der er 5,9 gallons af vand i hver 1 kubikfod af volumen. For eksempel er 800 kubikfod ganget med 5,9 4,720 gallons. Den nummer du får er størrelsen af din pool i gallon. Købe en pool varmepumpe, der er designet til puljen af din størrelse. Hvis du ønsker, kan du også få en separat kølemaskinen. Denne enhed vil også skulle være forenelig med en pulje af din størrelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com