Hvordan at komme til bælte på en Kenmore 400-serien Gas tørretumbler

December 13

Kenmore 400-serien gas tørretumblere er bolig apparater fremstillet af Whirlpool Corp Tørretumblere bruge et bælte og motor samling til at rotere tromlen under drift. Hvis selen pauser eller glider ud af bælte spor, roterer tromlen ikke længere korrekt. Fejlfinding eller udskiftning bælte vil have din tørretumbler tromme dreje igen på ingen tid. Adgang til bælte i en Kenmore 400-serien gas tørretumbler kræver delvis afmontering af tørretumbler kabinettet.

Instruktioner

•Tag tørretumbleren inden demontering at undgå elektrisk skade. Luk gas ventil til at lukke for gasforsyningen til apparatet.

•Slip spidsen af en flad-head skruetrækker ind i rummet mellem top- og frontpaneler tørretumbler. Finde fastholde klip 4 inches i fra hver side af panelet. Tryk på klip med skruetrækker til at frigive det øverste panel. Hæve det øverste panel til lodret position, og spidsen det tilbage til hviler mod væggen.

•Køre den flad-head skruetrækker øverst i panelet bunden tå at finde to fastholde klip svarende til dem, der anvendes til at sikre det øverste panel. Lægge pres på klip med spidsen af skruetrækkeren til gratis panelet tå. Afsat Fjern panel med den færdige side opad til at undgå at ridse eller ridser emalje.

•Løsn de to Phillips-head skruer i bunden af frontpanelet; Det er ikke nødvendigt at helt at fjerne de nederste frontpanel skruer. Fjern de to Phillips-head skruer på toppen af frontpanelet.

•Grab toppen af front panel, og træk det mod dig til at få adgang til den hårtørrer bælte. Fejlfinding i forbindelse med eller erstatte bælte, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Vende trin for at samle de fjernede tørretumbler komponenter. Tilsluttes en jordet stikkontakt tørretumbleren, og åbne gas levering ventil.
  • Demontering tørretumbleren eller udskifte sit bælte selv kan ugyldiggøre garantien på apparatet. Kontakt Kenmore kundeservice for mere information eller at søge skriftlig tilladelse til at udføre de ønskede reparationer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com