Hvordan at kontrollere kryds skadedyrsangreb på en gård

December 1

Gårde gøre ideel grobund for flåter. Med alle de dyr, der findes på en gård, fra kvæg til hunde og mennesker til får, er der en rigelig forsyning af blod til flåter at fodre. Flåter kan overføre sygdomme som borreliose, Rocky Mountain spotted fever. Flåter har få naturlige fjender, er bliver deres fjende landmandens mål i behandlingen af dem. Der er praktiske skridt du kan tage for at administrere kryds populationer ved hjælp af enten kemisk eller økologiske metoder.

Instruktioner

•Beskyt dig selv. Først og fremmest du vil ønsker at undgå at få nogen mærker på din krop. Forkæl dit tøj ved hjælp af DEET og bære langærmet tøj.

•Tag forholdsregler omkring dit hus. Forkæl dit hus kæledyr med Frontline eller en anden loppe og krydse frastødende. Skære alle græsplæner rundt om gården og gælde dem krydse granulat. Holde perlehøns eller kyllinger i din værftet eller i nærheden af huset. Perlehøns og kyllinger er to af de kryds naturlige rovdyr.

•Build redekasser og raptor siddende polakker for høge og ugler. Disse fugle vil danne en naturlig balance at antallet af små gnavere og pattedyr i og omkring din gård. Derfor reduceres antallet af værter for flåter.

•Vaccinate alle kvæg over 1 måned gammel. Dette er et første skridt i at beskytte kvæg, især malkekvæg, fra flåter. Tale med en lokal dyrlæge om den bedste vaccine til brug.

•Dip eller spray dit kvæg med Bayticol eller et lignende produkt seks gange med 3 ugers intervaller, startende i foråret. Kombinere disse dips og sprays med græs rotation. Hvis kryds befolkningen falder drastisk og forbliver lav, kan du reducere behandling.

•Deal med hjorte. De kan være bærere af flåter, og beskæftiger sig med din egen kvæg er meningsløs, hvis den lokale dyreliv fortsætter med at sprede flåter. Bygge agn stationer for rådyr. Disse er dybest set madboder hvor hjorte sætter hovedet inde til at komme til maden. Derved, gnider den hovedet mod et pesticid dispenser såsom Permaguard eller en citrus olie ekstrakt, som dræber tæger på rådyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com