Hvordan at kontrollere, om et brusebad åbningen er Plumb

January 24

Hvordan at kontrollere, om et brusebad åbningen er Plumb

Uanset om du har til hensigt at opbygge en brugerdefineret bruseniche eller installere en præformerede akryl enhed, skal du først bygge en ru ramme til støtte for den. Skære et brusebad åbningen af en væg sparer tid over opbygning af en fritstående ramme, hvis væggen studs er i de korrekte positioner. Åbningen skal være plumb, eller helt lige i lodret retning, for at forhindre skader eller en dårlig montering brusekabine. Kontrollere for levelness, samt, efter at have kontrolleret plumb.

Instruktioner

•Kontrollér levelness af toppen af groft snittet åbning. Hvis denne del ikke er plan, vil sider af åbningen ikke være plumb. Hold et vaterpas på tværs i bunden af drywall eller væggen studs og kontrollere boblen flyder i væske i midten af niveauet. Åbningen er eneste niveau hvis boblen er i midten af markerede linjer.

•Hold plan mod begge sider af åbningen til at kontrollere for plumb. Brug en ånd-plan, der indeholder en væske kammer, der er vandret når niveauet holdes lodret. Flytte niveauet ned hele længden af hver side at sikre, at hele kanten er plumb.

Hæng en plumb bob fra drywall eller stud øverst i åbningen. Hvis siderne af åbningen ikke line op med linjen af plumb bob, er åbningen ikke plumb. "Framing Basics" af Rick Peters siger, at punktet af plumb bob skal pege direkte til det punkt, hvor bunden af væggen åbning skal være. Skære åbning for at opfylde den linje oprettet ved linje af plumb bob, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Bruge en plumb bob, før du begynder at skære åbning for at sikre det forbliver niveau og plumb i hele processen.
  • Brug ikke et beskadiget niveau til at måle plumb eller resultaterne vil ikke være korrekt, efterlader huller omkring bruseren da installeret.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com