Hvordan at lægge en mursten skorsten

January 5

Hvordan at lægge en mursten skorsten

Bygge en skorsten rigtigt kunne redde dit hjem fra alvorlig skade. Det vil også påvirke, hvordan din ild brænder. Korrekt bygget skorstene udarbejde bedre og hjælp pejsen producere en bedre brand. Hvis du bygger en skorsten dig selv, Vær forberedt på en masse arbejde. Også får kendskab til bygningsreglementer for skorstene, som de varierer fra by til by. Når du har denne information helt og holdent i greb, er det tid til at få fat i en murske og komme i gang.

Instruktioner

•Measure bredde på indersiden af skorstenen, ved hjælp af et målebånd. For en pejs, må det være mindst 8 inches lang. For et komfur eller varme ovn er skorsten bredde mindst 6 inches.

•Measure dimensioner til ydersiden af skorstenen, begyndende fra toppen af skorstenen. Etablere de samlede dimensioner fra den ene ende til den anden, og fra front til bag. Foranstaltning til at sikre, at der er ordentlig clearance fra væggene. Hvis skorstenen går gennem væggen (vandret), er regnskabsafslutning 12 inches fra brændbare materialer. Det skal have 8 inches af mursten og mørtel, hvilket betyder to lag af mursten på hver side. Skorstenen frirum for brændbare materialer på andre skorstene skal være 2 inches eller 1 tomme for udvendige skorstene. Mærke off de udvendige dimensioner af skorsten med stakes og streng.

•Lay den første række af mursten til skorstenen. Murske en seng af mørtel på første række og sætte mursten i mørtel seng. Niveau hver mursten med carpenter's niveau. Mens mørtlen er indstillingen, tryk mursten på den ene side med murske håndtaget til det niveau. Fortsætte med at lægge mursten på denne måde, indtil du har oprettet den første række af murværk.

•Level toppen af først række med carpenter's niveau og foretage justeringer efter behov. Skrab den overskydende mørtel med kanten af murske. Planteskovl mørtel på toppen af denne række, og begynde at sætte mursten til den anden række. Lægge disse mursten og efterfølgende rækker, indtil du har omkring en mund af skorsten afsluttet.

•Trowel mørtel på undersiden af en flue flise. Skub flue flisen inde i skorstenen og sæt det med niveau til en plumb position. Siderne skal være flad og pladsen til den næste flue flise. Opbygge skorsten rækker igen indtil du har en anden fod af skorsten afsluttet. Mørtel toppen af røggas flise inde i skorstenen og installere den næste flue flise med mørtel.

•Build op gennem skorstenen på denne måde. Den samlede skorsten højde skal udvide 3 fod over taget, fra taget op-skråning side (eller højeste punkt).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com