Hvordan at lægge træ gulve ved siden af tæpper

October 25

Hvis du kan lide udseendet af hårdttræ gulvbelægning, men ønsker en del af rummet for at funktionen tæpper, er at have både gulvmaterialer i et space ikke svært at rumme. Forstå hvordan man kan lægge trægulve ved siden af tæpperne gør det muligt at opdatere udseendet af dit space uden at skulle ringe i professionelle.

Instruktioner

•Installer løvtræsgulv ifølge producentens anvisninger. Arbejde dig vej på tværs af lokalet, at komme så tæt på kanten af tæpper som muligt. Vente med at trimme løber væk, indtil du får den hårdttræ gulv lagt ud, så du ikke ender med trimning for meget væk og udsætte en kløft mellem gulvbelægning materialer.

•Trim tæppe mindst 4 inches forbi kanten af hårdttræ gulvbelægning. Dette vil tillade dig at have rigelig plads til Krydsegenskaber og folde løber langs kanten for en problemfri passer. Trim af tæpper og polstring væk ved hjælp af et tæppe cutter. En hobbykniv kan anvendes i stedet; men et tæppe cutter er skarpere og giver mere præcis skæring.

•Nail et tæppe Krydsegenskaber strip til undergulvet ½ tomme væk fra kanten af hårdttræ gulvbelægning. En tacking strip kan installeres på enten træ eller beton. Hvis du installerer på beton, bruge brug stål negle til at sikre den tacking strip til undergulvet--ellers træ negle. Kløften du forlade mellem tacking strip og tæppe vil tillade dig at guffe i slutningen af løber i, når efterbehandling installation.

•Tryk på gulvtæppet polstring på den Krydsegenskaber strip til secure. Trim polstring over tackstrip med en hobbykniv, forlader en ¼-tommer udhæng på strimlen.

Uddelingen tæppe til tackstrip ved hjælp af en knæ kicker, som kan lånes fra en nytte udlejning placering. Fold tæppet tilbage så det strækker sig ind på tackstrip og markiser. Placere lederen af knæet kicker tæt på tackstrip og ramte den polstrede ende med dine knæ. Dette vil strække gulvtæppet og fastgøre den til tackstrip. Start på højre side af gulvtæppet og arbejde din vej tværs over til venstre, ved hjælp af knæet kicker hver 5 inches for ensartet stretching og sikring.

Uddelingen løber videre tacking strimlen ved at trykke på kanten af gulvtæppet med en ren hammer. Dette vil holde tæppet fast på tacking strip og tromle de skarpe punkter, at holde tæppet på strimlen for at forhindre, at træde på dem.

•Trim nogen overskydende tæppe, der hænger over træ mere end ¼ tommer ved hjælp af tæppe cutter. Fold kanten af tæppe over og under at skubbe cut slutningen af tæppet i rummet mellem hårdttræ gulvbelægning og tackstrip. Bruge en krog kniv til at skubbe kanterne til et færdigt look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com