Hvordan at lægge trægulve

May 18

Hvordan at lægge trægulve

Installere hardwood gulve er en god måde at tilføje værdi til dit hjem, samt skabe et rum, der er personlige for dig. Med den vifte af muligheder, der eksisterer i dag, du kan finde hårdttræ gulvbelægning og finish til at passe enhver stil og alle hjem. De opfylder både ønsket om skønhed og behovet for praktiske, og deres holdbarhed gør dem et godt valg, hvis du har børn eller kæledyr. Med lidt vedligeholdelse og den lejlighedsvise lakering, kan et trægulv vare hele livet.

Instruktioner

Forberedelse

•Calculate hvor meget gulvbelægning, du skal bruge af regne ud den firkantede optagelser af dit værelse. Tilføje en 5 til 7 procent affald godtgørelse vil sikre, at du har fået nok materiale, selv hvis du skærer en planke dårligt, eller hvis en bestyrelse bliver beskadiget.

•Note hvert område, der kræver ekstra trim. Disse omfatte funktioner såsom trapper, kabinetter og inset gulv registre. Du skal bestille nok trim til at dække over disse kanter.

•Opbevar Gulvbelægning i rummet hvor du vil installere det for et par dage før installationen. Dette giver mulighed for at akklimatisere luftfugtighed og betingelserne i dette rum.

•Forbered undergulvet ved hjælp af en pull bar forsigtigt fjerne base trim. Check for uensartede områder eller pukler med undergulvet overflade ved hjælp af en 10-fods lineal. Bruge et bælte sander udjævner pukler, og stoppe enhver knirker ved at skrue undergulvet til tværbjælke under. Sørg for at lederne af alle skruer er flugter med undergulvet.

•Trim alle dør tarmene ved at lægge et stykke af gulve på gulvet ved siden af kabinettet. Lægge en håndsav oven på gulvet og så indtil du gøre det gennem trim. Gentag dette på begge sider af hver dør beklædning. Støvsuge og rengøre undergulv for at få det klar til montering.

•Lay ned 15-pund builder filt på undergulvet. Bygherre er følte vil yde beskyttelse mod fugt og vil minimere eventuelle resterende knirker. Lægge den i samme retning som gulvbelægning, og bruge en hammer tacker til korte det ned til gulvet hver 4 fod. Brug en hobbykniv til at skære ud nogen sektioner, der passerer over gulv registre eller ventilationskanaler. Bruge en hammer til at trykke ned alle hæfteklammer, der ikke er flush, og trim filt 1/2 tommer fra alle væggene.

Installation

•Sæt 1/2-inch afstandsstykker mod start væggen og en tilstødende væg. Dette skaber en bro for senere udvidelse og vil være omfattet af base trim. Placer den rillede side af din første boards lige op mod disse spacere. Når du kommer til slutningen, passe en ending strimmel af ikke mindre end 10 inches 1/2 tommer fra væggen.

•Nail ned gulvbrædderne hver 8 inches, inden for 1 tomme af væggen, ved hjælp af en brad sømpistol og 1 1/2-inch brads. Dette kaldes "facenailing." Angiv sømpistolen, så det skubber brads lidt under niveauet af gulvets overflade. Brug lineal til at kontrollere den tunge side af bestyrelser, som du går, gør sikker på de er afstemt og lige.

•Brug brad sømpistol igen, denne gang til "toenail" bestyrelser, hvilket betyder, at køre brads ind tunger af hvert bord i en 45-graders vinkel. Placer en brad hver 4 inches, men ikke søm tættere end 2 inches fra slutningen af brættet.

•Stagger den anden række ved at skære et stykke ned til ikke mindre end 12 inches og bruger den til at udligne sømmene. Hvis sømmene linje op, er gulvet svækket, så svimlende hver række giver styrke og stabilitet.

•Lay den anden række af gulv brædder op mod den første række og trykke dem med en kølle at gøre dem LUN. Toenail hvert bord, men ikke facenail dem. Gentag dette trin med hver række.

•Brug et puslespil til at skære omkring udluftninger, forretninger og kanalerne. Dække de udsatte kanter med mitered trimning, og bruge en brad sømpistol til at fastgøre trim på plads.

•Tag den tunge side fra den sidste række med en tabel så, og sørg for at efterlade en 1/2-inch hul mellem brættet og væggen. Facenail disse bestyrelser.

•Finish op ved at fjerne alle dine spacere og geninstallere din base trim. Brug farvede putty for at udfylde eventuelle facenailing huller.

Tips & advarsler

  • Jeff Hosking, gulvbelægning konsulent for "This Old House," rådgiver, at lægge gulvet parallelt med rummets længste væg vil gøre rummet synes større.
  • Hvis du har en bestyrelse på mindst 12 inches lang tilovers fra æglæggende på én række, kan du bruge dette til at forskyde den næste række.
  • Aldrig Opbevar hårdttræ gulvbelægning bestyrelser i garagen eller kælderen, hvor de kan absorbere fugt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com