Hvordan at lappe en lækage i en luftmadras

April 2

En luftmadras kan give ekstra senge for gæster, og du kan transportere det med dig, når du går camping eller rejser. Men når denne luftmadras fjedre en lækage, det går fra nyttigt at besværlige og ligefrem irriterende. Heldigvis, lappe en luftmadras er lettere end lappe et dæk. For én ting, du ikke behøver at dykke en madras i vand for at finde finde hullet.

Instruktioner

•Test produktet. Placer madrassen i et stille rum og fylde den med luft, indtil det føles fast. Lad det sidde i en dag. Hvis du finder madrassen har mistet sin fasthed, have du sandsynligvis en lækage.

•Find kilde til lækagen. Refill madras til kapacitet. Lå på toppen af det og luk øjnene. Lytte at subtile, fløjtende støj luft udsender når det passerer gennem et hul. Tryk ned på forskellige strækninger af madrassen og lytte til afslørende støj. Når du hører det, tryk på det område, hvorfra det er kommende og langsomt køre din hånd en tomme over dette sted. Tryk på hårdere. Når du føler i luften mod din hånd, har du fundet læk. Cirkel lækage med kridt. Deflatere madrassen.

•Klippe cykel lappe dvs 1 tommer længere og bredere end lækagen. Anvende en tynd belægning af gummi cement over patch. Fast placere patch på lækagen. Placer en vægt på patch til at holde det på plads. Tillad patch til tørre.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan finde hullet med hånden, gælde området hvislende sæbevand. Boblerne vil føre dig til lækagen.
  • Hvis hullet er meget lille, og du ønsker et hurtigt fix, pels hullet med en "super" lim produkt, der indeholder ren og slag hurtigt en patch fashioned fra gaffatape over det.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com