Hvordan at lave din egen Jet tør

October 1

Hvordan at lave din egen Jet tør

Jet tør er en skylning støtte, der er tilføjet under en opvaskemaskine sidste skylning at holde vand fra klamrer sig til briller og retter. Hvis du nogensinde har åbnet din opvaskemaskine for at finde steder og striber på briller eller retter, der ser ud som de skal være rewashed, sæbe anvendes i opvaskemaskinen efterlader en rest på retterne og vandet er ikke kører ud hurtigt nok til at forhindre pletblødning. Jet tør koster mellem $4 og $5 for 8 ounce Budget-bevidste forbrugere kan foretage deres egen skylning, støtte til meget mindre.

Instruktioner

•Læg opvaskemaskine som sædvanlig og fyld den vaskemiddel dispenser med et vaskemiddel godkendt til brug i opvaskemaskiner. Det er ikke tilrådeligt at bruge almindelig opvaskemiddel, fordi det gør alt for mange sæbeskum og er svær at skylle ud af maskinen.

•Fyld skylles støtte dispenser med destilleret hvid eddike og erstatte fælles landbrugspolitik. Køre belastning af retter, som du normalt ville.

•Measure 1 kop hvid eddike og tilføje til den endelige skyllevand i maskiner, der ikke har en skylning støtte rum.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af hvid eddike i opvaskemaskinen vil også hjælpe det at blive ren og frisk lugt. Ikke alene reducerer det pletter på retter, men det gør også vandet løbe ud retterne så de tørre på den halve tid. En gallon af hvid eddike omkostninger omkring $3 i forhold til at købe de dyrere specialiseret produkt. Du vil spare penge og har ren retter. Eddike er ikke-giftige for kæledyr og børn og også gør en stor all-purpose renere. Bruge i vaskemaskine i stedet for skyllemiddel og rene glas og spejle til en stribe-gratis Skopudsning.
  • Holde alle kemiske produkter utilgængeligt for børn.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com