Hvordan at male gamle køkkenstole

August 9

Hvordan at male gamle køkkenstole

Køkkenstole tager en slå især i et hjem, hvor der er børn. Omkostningerne til at erstatte dem kan være høj. Hvis du ønsker et nyt frisk look til din køkkenstole men ikke råd til at få nye, male dem, du har nu. Det er let og omkostningseffektiv. Så hvis du har en weekend til overs, er så alle du har brug for nu de rigtige forsyninger og lidt retning for at få dig i gang.

Instruktioner

Hvordan at male gamle køkkenstole

•Indstil op et arbejdsbord i et område, der er godt ventileret. Placer malerens plast oven på arbejdsbord til at beskytte det fra maling. Du kan også placere plastik på en hård overflade gulvet, hvis du ikke har et arbejdsbord.

•Wash stole grundigt med varmt sæbevand før du begynder den afsluttende proces. Det er vigtigt at gøre, så enhver snavs og sidder fast på fødevarer ikke vil påvirke udseendet af din maling når det har tørret. Stoffer, såsom sirup, kan faktisk forårsage maling ikke at tørre. Tillad stole til at tørre helt.

•Fyld i nogen chips eller gouges med træ kit. Lim og stram nogen løs ben og spindler.

•Sand stole ned med en 220-sandkorn sandpapir. Tanken om denne slibning er ikke at fjerne finish allerede på stolene, men bare at slibe det op, således at primer og maling vil klæbe bedre. Tør stole ren med en tack klud.

•Applicer primer med en 2-tomme skum børste. Anvende primer i retning af korn på dine stole. Lad tørre og hærde i 4 timer.

•Applicer det første lag maling. Lad det tørre i 4 timer eller indtil malingen er helt tør at røre. Buff stolene, efter første lag maling er tør. Tørres af med en tack klud.Anvende en anden frakke af maling. Lad det tørre i 4 timer eller indtil fuldstændig tør at røre. Buff stolene igen, tørre dem helt rene med en tack klud.Anvende et tredje lag maling, hvis det er nødvendigt. De fleste lyse malinger, især hvid, vil kræve flere frakker end mørkt farvet maling. Hvis du kan stadig se en antydning af den gamle pletten eller afslutte kommer igennem, anvende en anden frakke. Tillad maling til helt tørt.

•Applicer en lys frakke af olie-baseret polyurethan med en 2-tomme skum børste. Se polyurethan omhyggeligt for drypper, indtil det begynder at blive tykkere op. Tillad polyurethan tørre i 12 til 24 timer, afhængigt af vejrforholdene. Polyurethan vil tage længere tid at tørre når luftfugtigheden er høj.Anvende en anden frakke af polyurethan. Lad det tørre i 12-24 timer.

Tips & advarsler

  • For en arbejdsplads, overveje en ufærdige kældre eller garager er gode muligheder. Holde i betragtning, at temperaturen bør altid holde omkring 60 grader F, således at malingen bliver tørre.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com