Hvordan at male gamle træpaneler

October 6

Hvordan at male gamle træpaneler

Træpaneler kan gøre et rum ser mørke og dateret. At fjerne træpaneler er et projekt, arbejdskraftintensive og kan resultere i skader på væggene. Male over gamle træpaneler til at opfriske udseendet af rummet. Nøglen til succes med denne type projekter er i ordentlig forberedelse af paneler. Hvis du vil skjule i rillerne i paneler, er nogle færdighed i anvendelsen af fælles sammensatte eller gipsvæg mudder påkrævet. Før du starter projektet, fjerne enhver gulv og loft støbning. Tape off enhver vinduer og døråbninger, der støder op til væggen og langs loftet.

Instruktioner

•Fjern alle synlige negle fra overfladen af panelerne. Udfyld søm huller med quick-dry træ fyldstof. Brug fine sandkorn sandpapir til let sand fyldstof ned, indtil det flugter med overfladen. Vask overfladen af paneler med et affedtningsmiddel sæbe og lad overfladen tørre.

•Brug fælles sammensatte eller gipsvæg mudder til at fylde i rillerne i paneler. Bland en batch af mudder efter producentens anvisninger. Anvende mudder til riller ved hjælp af en spartel, overfyldning dem lidt. Tillad mudder til tørre natten over.

•Anvend en hånd sander til sand ned drywall mudder. Mudder fyld skal være plan med overfladen af panelerne. Anvend drywall tape langs de fyldt i riller og Påfør et tyndt lag af mudder over båndet. Tillad at tørre natten over og sand igen så hele overfladen er niveau.

•Aftør hele overfladen ned så den er fri for støv. Sand ned nogen bump i mudder fyld og tørre væk enhver støv.

•Applicer et tyndt lag af olie-baserede primer over hele overfladen. Tillad primer til tør og anvende en anden frakke. Tillad denne frakke til tørre i 24 timer. Oliebaseret primer vil dække begge typer af overflader: træ og mudder.

•Applicer en frakke af latex maling ved hjælp af en valse pensel. Anvende maling i en "W" formation, og derefter arbejde penslen på tværs af den "W," påfyldning med maling at gøre et kvadrat. Fortsæt på denne måde på tværs af hele overfladen. Brug en lille børste til at skære omkring toppen, siderne og bunden af området.

•Tillad frakke af maling tørre natten over. Inspicere det malede område omhyggeligt for at sikre jævn dækning over både de paneled områder og fyldt i rillerne. Anvende en anden frakke for større farvedybde. Geninstaller eller erstatte loft og gulv støbning at afslutte projektet.

Tips & advarsler

  • Spring udfylde riller med mudder for en stoflige appel efter maleri, bruger men en lille pensel til at male til at røre op i rillerne.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com