Hvordan at male indersiden af en forskudt plan hjem

June 26

En almindelig fejltagelse, som boligejere gøre tænker at de kan male indersiden af deres hjem split-niveau den måde de ville male indersiden af et mere traditionelt struktureret hjem. Maling farver af sådan en specifikke strukturelle design skal afspejle og komplimenterer hinanden meget specifikt, ligesom de har brug for til at komplimentere ydre af huset. I stedet for at være en eklektisk blanding af tilfældige farver, brug din maling til at hjælpe med at samle din udsmykning ordningen for en særskilt, færdigt look.

Instruktioner

•Ansigt uden for og kig på stilen i dit forskudt plan hjem. Skriv det ned. Beslutte, hvis du ønsker din indretning og dermed din maling ordningen til at supplere eller kontrast på denne stil. Hvis svaret er nej, Vælg en udsmykning stil, som du har råd til at have i dit hjem, viktoriansk, kunsthåndværk, toscanske eller franske provins.

•Look gennem store bøger med blanke billeder udsmykning stil, som du har valgt. Kig på værelser, som du kan lide og nedskrive alle maling farverne til væggene, som du kan se.

•Look på din liste over mulige maling farver og cirkel de tre farver, som du mener ville se bedst med størstedelen af møbler, som du allerede har i dit hjem. Ideelt set bør du have en lys farve, en medium farve og en mørk farve, som en kombination af gul, grå-blå og navy. Eller du kunne bruge to lyse farver og en mørk, såsom gul, lys koraller og indigo. Du vil bare holde sig væk fra ved hjælp af to mørke farver, så det kunne gøre en todelt Forside synes mindre og mere trange.

•Paint værelser i dit hus, som synes for stort, eller som har højere lofter din mørkere maling farve. Male mindre værelser eller værelser med færre windows din lysere farver. Bruge din lysere maling farver i rum hvor du altid starter dagen såsom den badeværelse eller køkken til at give din dag en munter start. Generelt, bør du forsøge at undgå at bruge de mørkere farver på det andet niveau, som de kan have en fremskridende effekt på lavere niveau og give hele huset et mere trange følelse.

•Paint gelændere og trapper i din niveaudelt hjem din letteste maling farve. Hvis du har lyst, kan du vælge at bruge en mørkere maling farve som trim langs rækværk; det hele afhænger af, hvilken type look du ønsker at opnå.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com