Hvordan at male striber over en stol jernbane

April 29

Hvordan at male striber over en stol jernbane

Male striber over en stol jernbane er en billig måde at give området udseendet af tapet eller tapet grænsen. Dette projekt tager kun et par basale forsyninger og ingen kunstnerisk talent. Du kan male en eller flere vandrette striber over stolen jernbane eller male lodrette striber i bred eller smal bredder. Ved hjælp af farver, der er i nærheden af skyggen af din væg maling skaber en monokromatisk look, eller du kan bruge kontrasterende eller komplementære farver for en fed appel.

Instruktioner

•Look på andre værelser med malet striber og beslutte, om du vil vandrette striber over stol jernbane eller lodrette striber.

•Brug målebåndet og en bly blyant til at markere ud hvor du ønsker striberne. Husk på at smalle lodrette striber kan gøre en stor plads vises for travlt. Ved hjælp af lodrette striber, der er 6 inches i bredden eller vandrette striber, der er 1 fod bred er passende for de fleste af værelserne. Bredere striber har tendens til at skubbe væggene ud visuelt og gøre rummet synes større.

•Sæt maleren eller malertape på retningslinjerne for du har lavet med bly blyant. Bruge båndet langs hele rummet fra kanten af loftet ned til stol jernbane eller fra væg til væg, hvis ved hjælp af vandrette striber.

•Sæt bånd langs den øverste kant af stol jernbanen at undgå ved et uheld at få maling på det. Aftørre nogen dråber, så snart de opstår med en tør klud.

•Paint inde i de tapede områder til at oprette væg striber. Tillad maling til grundigt tør før du fjerner tapen. Du vil have rene sprød, striber, der forbedrer atmosfæren og andre farver i rummet.

Tips & advarsler

  • Sørg for at din væg grundmaling og striberne koordinerer godt med dine møbler og andre indretning på værelset inden du starter projektet.
  • Maleri en bred vandret stribe over stol jernbane er en klog måde at give det udseende af en tapet kant. Efter det tørrer, kan du altid bruge stencils og maling til at farve i et design inde den vandrette stribe.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com