Hvordan at male vægge med farven rød

November 5

Hvordan at male vægge med farven rød

Rød er en potent valg for en vægfarve, hvilket gør det til alle de mere slående. En rød stue kan udstråle rigdommen. En mørk rød kan suge lyset ud af et rum, så gå med en lysere version, hvis det er en bekymring. Den statelige farve vil gøre rummet føler særlige. Vælg en mættet rød nemlig maksimum indvirkning eller med en lille blanding af hvid til at dæmpe effekten. Dette vil også hjælpe med lys niveauer.

Instruktioner

•Tøm rummet. Dette vil spare dig tid. Hvis du ikke kan flytte møblerne til ét sted i rummet. Centeret er et godt sted, da det efterlader alle væg områder tilgængelige.

•Adhere maler tape til at trimme og windows. Tape loftet hvor væggene mødes det lette skæring i. Skæring i en del af paint job er bare børstning maling på områderne omkring trim og på de ydre kanter af væggen. Rullen kan ikke nå der. Det er vigtigt at beskytte dit værelse med en kraftfuld toningssystem farve ligesom rød.

•Klippe med din rød maling. Male alle områderne omkring dine vinduer og trim, dør jambs og sokler. Male ind i hjørnerne, hvor væggene mødes. Med rød maling er det let at se de områder, du ikke dækker kodning, medmindre du maler over et meget lignende farve. Bruge det til din fordel for at sikre fuldstændig dækning.

•Drej på din rød maling. Start højt på væggen og arbejde nedad. Rulle rullen ind i puljen af rød maling i skuffen. Roll på afsnittet bølgepap i bakken til jævnt fordelt malingen på rullen. Dette vil også rulle off overskydende. Overbelast ikke rullen. Dette vil øge sprøjt, og du kan få drypper, også. Som med opskæring i processen, vil ethvert område, ikke fuldt belagt dukke op straks. Rulle en lav belastning rulle over disse steder, som du går til komplet dækning.

•Tillad den røde maling tørre.

•Gentag maleprocessen for en anden jakke af rød hvis du har brug for det. En mørk rød farve skal dække godt. Men hvis du ser udækket steder som du overset efter malingen tørrer, du har brug for en anden frakke af rød maling. For små områder, der er afdækket, kan du ising lidt ekstra rød maling med pensel, ved hjælp af en hurtig og let feje for at skjule spor af brushstroke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com