Hvordan at nagle hårdttræ gulv til en Cement gulv

March 1

Hvordan at nagle hårdttræ gulv til en Cement gulv

Hårdttræ Gulvbelægning er en fælles valg til brug i både private hjem og virksomheder, at skabe en varm atmosfære i ethvert rum. Fagfolk kan opkræve en heftig gebyr for installation, så du måtte ønske at gøre arbejdet selv. Hvis du planlægger at dække gulvet er en cement slab, kunne sømning hårdttræ til denne overflade virke som en skræmmende opgave. Men ved at anvende en krydsfiner undergulvet, jobbet er meget lettere. Forberede overfladen, planlægge og tage din tid som du søm hårdttræ til dit cement gulv.

Instruktioner

•Klippe en klar stykke polyethylenfilm til en 15-tommer kvadrat. Anvende pladsen til cement overfladen med tape, der er resistente over for fugt. Fast forsegle square til cement.

•Wait to dage, derefter løfte pladsen til at kontrollere for kondens. Test flere steder; Hvis fugt ikke er fundet, starte installationen. Give tid til cementen tørre hvis testen angiver det er vådt, så retest cement. Ventilere rummet eller anvende varme til at fremskynde tørringen.

•Undersøg cement overfladen til at kontrollere det er fladt og niveau. Fjerne støv, snavs eller pletter. Dække cementen med et lag af filt floor liner.

•Top filt med et lag af krydsfiner til at oprette et undergulv. Vælg en 5/8-inch eller tykkere krydsfiner. Tegne streger med en tømrer oliekridt at lave en guide til at placere hårdttræ paneler.

•Sæt træ paneler over krydsfiner, begynder i et hjørne af rummet. Drej panelet så riller står væggen side. Bore små pilot huller. Nail hårdttræ til undergulvet ved hjælp af en gummihammer.

•Klippe trægulv i slutningen af den første række med en cirkulær så passer til rummet. Begynde den næste række med det overskydende træ fra slutningen af den første række. Sammenkæde de celleplader på tunge og not. Tryk på hårdttræ paneler med en gummihammer stramt sikre dem. Trække bestyrelser stramt med en claw hammer, når gummihammer ikke passer.

•Rengør hårdttræ gulv. Fjern al støv og snavs med en blød klud. Feje, men ikke våd, gulvet i mindst to dage at indrømme den træ nøjes.

Tips & advarsler

  • Holde boligen fri for overskydende fugt i løbet af ugen før du installere hårdttræ. Indstil temperaturen til et komfortabelt niveau og holde vinduer og døre lukket for at forhindre luftfugtighed stiger inde.
  • Aldrig losse hårdttræ i regnvejr, eller gemme hårdttræ på et fugtigt sted.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com