Hvordan at nagle trin i et træ

January 14

Uanset om du er ved at opbygge en træ stå for jagt eller et barns treehouse, du har brug for en måde at få adgang til din enhed. En af de ældste og hurtigste måder er at nagle trin i et træ. Når sømning trin er det vigtigt at bruge lange negle, der vil bide gennem trinene og ind i træet. Den sidste ting du ønsker, når klatring trin på et træ er at have en fall off, som du er at træde på det. En anden vigtig faktor når sømning trin i et træ er at space trin for at gøre klatre træet så ubesværet som muligt.

Instruktioner

•Klippe trin fra 2 - af 4-tommer pine, konstruktion-grade tømmer til en længde af 12 inches til 16 inches med en rundsav.

•Lay hver trin fladt og placere udgangen af målebåndet øverst på en side. Måle ned 1 1/2 inches og gøre en mark med blyanten. Gør en anden mærke på 2 1/2-inch måling. Måle og markere bestyrelsen 4 inches fra hver ende.

•Drill pilot huller gennem trinene på hver mark med en 1/8-tommer bore bit. Der bør være fire huller i hvert trin. To i midten af trinnet og én i hver ende.

•Sæt de første skridt ca 2 fødder fra jorden på siden af træet. Holde skridt på plads og bore gennem to center huller i træ med 1/8-inch smule, hvis det er muligt at få en boremaskine til træet. Dette er ikke absolut nødvendigt, men gør de første negle af hvert trin mindre vanskeligt at drive ind i træet.

•Nail trin til træ med 16-penny negle og en hammer, begynder med center huller. Placer det næste skridt ca 2 fødder højere end det forrige trin og tillægger træet på samme måde. Denne afstand mellem trin er nok til at forhindre over at nå til næste trin, når klatring op og ned.

Tips & advarsler

  • Kontrollér med jævne mellemrum søm i hvert skridt til at sikre, at de er solidt i træet. Over tid vokser træet omkring neglen at gøre dem mere sikre. lejlighedsvis, er et søm bliver løs, som træet vokser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com