Hvordan at ombygge et gammelt badeværelse kabinet

October 20

Hvis din gamle badeværelse kabinet ser træt og vammel, kan en remodel være lige hvad lægen bestilt. Med nogle kreativitet og et par timers tid, kan du forvandle din fryser til en smuk omdrejningspunkt og oprette et helt nyt badeværelse. Hvis en hel badeværelse remodel ikke er i budgettet, vil denne renovering ikke kun behage øjet men for pengepungen.

Instruktioner

•Vælg en kabinet maling finish. Gå hvid eller creme til et sommerhus, stranden eller lurvet finish. Overveje sort, tan eller mørk brun til en rustik eller kønsneutral look. Vælg en satin finish for en mere afslappet stemning og en glans finish for moderne indretning.

•Anvend en skruetrækker til at fjerne kabinettet hardware og døre. Brug træ fyldstof til at skjule huller eller ridser i kabinettet. Springe træ fyldstof til en rustik og nødlidende færdige produkt. Let sand hele kabinet og skab døre og aftørre slibning støv med en let fugtig klud.

•Brug lange streger til at anvende to frakker af en olie baseret primer. Hvis det færdige produkt vil være en mørk farvet maling, Spørg den maling butik til nuance primer til at matche som tæt som muligt. Lad det tørre helt.

•Applicer to frakker af maling, så passende tørre tid mellem hvert lag. For en lurvet chic, rustikke eller nødstedte finish, let sand kanterne af kabinet og døre med sandpapir for at tillade nogle af maling til chip ud og udsætte træ nedenunder.

•Purchase nye kabinet hardware og tillægger skabslåger og skuffer med en skruetrækker og skruer. Bruge skinnende krom, messing eller hvide til moderne stil. Vælg børstet nikkel eller sort for traditionelle eller rustik indretning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com