Hvordan at ombygge min land stue

March 1

Hvordan at ombygge min land stue

Boligindretning landstil er forbundet med et udseende og stil, der skaber en følelse af komfort og en følelse af hygge. Stuen fungerer ofte som det centrale rum i hjemmet, fremvisning af nedarvede møbler, antikviteter, vintage accent stykker, skattede illustrationer og fundne genstande. Når det drejer sig tid til at remodel, kan dette udgøre en udfordring. Du skal vælge hvad man skal holde, og hvad del selskab med-- og om du vil oprette en helt anderledes udseende til stuen.

Instruktioner

•Ændr din landstil fra land fransk toscanske eller en Americana ser. Tilføj blå og hvide accenter for en fransk landstil. Vælg valnød og mørkere træ møbler for mere en toscanske føler. Brug vintage accent stykker som vejr skovle, metal bøtter som ende tabeller, og avis- og magasin dækker fra gårsdagens som indrammet kunst at gøre sætningen Americana design.

•Paint vægge til at give stuen en "ny holdning." Gå til moderne farver, der vil opdatere udseendet og fornemmelsen af rummet. Overveje farver, der supplerer land stilarter, som apple green, cinnobermalm rød eller en rig, fransk land blå. Giv rummet en dristigere land tropisk flair med turkis, fuchsia, citrongul eller tangerine.

•Dæk møbler med hvide slipcovers at starte en total konvertering fra land til moderne. Stick med de overdækkede møbler for et stykke tid at vænne sig til ændringen og lette din vej ind i overgangen. Tag tid til at beslutte på møbler til at holde og boligudstyr til at erstatte.

•Whitewash lille møbler stykker som sofaborde og ende tabeller til at omdanne dem. Tilføje stakke af antikvariske bøger og antikt legetøj til toppen af sofabordet. Reupholster en gammel plaid back spisestuestol med en tikkende stribe eller lys farvet print mønster til at tilføje en farve pop og karakter. Tage et stort garderobeskab eller perfekt ind i det 21 århundrede ved at konvertere det til en lagerplads for dit fladskærms-tv, dvd'er og cd'er.

•Explore ny belysning til at højne rummets atmosfære. Tilføje lysdæmpere "op" hyggelige faktor natten og lyse værelse for at læse eller samtaler.

•Ændr gulvbelægning at give rummet en ny base. Udsætte træ under tæpper og top med tæpper. Overveje at male gulvene hvide for en strandhus på landet, eller farvning gulve i en mørk farve for et country lodge look.

•Break op vægplads med lister som en stol jernbane og wainscoting. Udsætte eller tilføje træbjælker i loftet. Forlade bjælker, rå og naturlige for en gammeldags look, eller male dem til moderne stil.

•Ændr din vindue behandling fra gardiner til træ persienner, skodder eller en kombination heraf. Udskift windows sig med termisk ruder at gøre rummet mere energi effektive, hvis nødvendigt.

•Udskift eller redesign pejs surround og mantel. En traditionel landlig mursten pejs kan malet hvid eller refaced med stone. Tilføj accenter som en stor kobber pot til at holde logs eller vintage brand-tendens objekter på kroge fastgjort til kaminen.

•Soften look med efterbehandling stykker såsom puder og kaster i en central farve. Kigge efter blomster, striber eller endda polka prikker til at tilføje pizazz. Dette kunne omfatte lyse blå og hvid stribet puder for en fransk land stue, mauves og guld til en toscansk stil, eller rød, hvid og blå elementer for en Americana ser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com