Hvordan at opbygge din egen træ gulv bjælkehytte stil

May 6

Hvordan at opbygge din egen træ gulv bjælkehytte stil

Når nybyggere byggede bjælkehytter i den sene attende og tidlige nittende århundrede, negle og savet boards var dyre, men træerne var rigeligt. Hvis en bygherre ønskede et trægulv i stedet en snavs, en, løst puncheon gulv problemet med hvordan du opretter et gulv uden bestyrelser eller negle. Mange stilarter af puncheon gulve eksisterede, men kun få overlever i dag. De ikke vare evigt, men hvis du vælger holdbare woods, de kan vare et årti eller to og vil tilføje en autentisk gulv til en primitiv hytte eller genskabt museum building.

Instruktioner

•Klippe logger på mindst 6 inches i diameter og lang nok til at nå på tværs af kabinen sal. Vælg en rot-resistente træ, cedar, johannesbrød eller Osage orange og vælg logfiler, der er alle cirka den samme diameter. Brug en økse til at skære dem til længde, eller hvis du bruger elværktøj, en motorsav. Cut nok at du kan plads dem 2 til 4 fod fra hinanden hen over gulvet.

•HEW i toppen af hver logfil fladt med en bred-axe eller adz så du har en nogenlunde flad overflade, 2 til 3 inches lang.

•Lay logger direkte på jorden i hele kabinen gulvet, placere en mod hver væg og afstand resten den samme afstand, der skal være mellem 2 og 4 fødder. Disse er de sveller, der vil støtte puncheons.

•Klippe logs, der er 8 eller flere inches i diameter og den samme længde som afstanden fra midten af en sovende til næste. Bruge en motorsav eller cross-cut så så enderne bliver flad. Vælg et holdbart træ, der vil splitte let, såsom eg eller cedertræ.

•Sæt en jern kile i slutningen af en af logfilerne, mod kanten, og pund det delvist med en forhammer eller maul. Som en knæk åbner, tilføje en anden kile langs toppen af loggen og pund det i også, indtil den første kile løsner. Indsæt den første kile ud over andet og fortsætte, indtil knæk udvider den fulde længde af loggen og det splitter i halve. Hvis split begynder at køre skævt på tværs i slutningen af logfilen, skal du indsætte en ekstra kile i sidste ende at holde det lige.

•Trim off enhver resterende fibre af træ mellem to log halvdele med en økse, så de separate fuldt ud. Bruge en bred-axe eller adz til glat flade ansigtet af hvert halvår. Dette vil være overfladen af gulvet.

•Beskyttelseshætte til at klikke en kridtstreg langs den ene side af den flade ansigt. Måle den samme afstand på tværs i begge ender med et målebånd, og fastgør en anden kridtstreg. Hugge sider til disse linjer med en økse eller en bred-økse til at gøre den øverste overflade square.

•Chalk en linje i hver ende, parallel med de flade overflade og omkring 2 inches under den. Drej logfilerne flade side ned og hugge hver ende i en vinkel med en økse, så det vokslys til at opfylde linjen. Dette afslutter en puncheon.

•Split og afslutte nok lignende puncheons for at dække hele gulvet, hvis de er placeret side om side på tværs af sveller.

•Sæt puncheons på tværs af sveller, flade side op. Hvis de ikke passer tæt side om side, trim off enhver fremspring med en økse eller en økse. Bore to huller i slutningen af hver puncheon ned i sovekabine, ved hjælp af en 1-tommer snegl, afstand mellem huller 1 til 2 inches fra siderne af puncheon.

•Split ud og trim 1-tommer-diameter pinde fra et stykke træ lidt længere end hullerne er dyb. Brug en økse til at pløkke. Pund dem ind i huller med en kølle og trim off toppe niveau med gulvet, med en økse eller sav.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com