Hvordan at opretholde St. Augustine græs & kontrol Chinch Bugs

September 12St. Augustine græs er den mest udbredte græsplæne græs i Florida, og er populær i hele mange af det sydlige USA. Denne græs tilpasser sig godt til fugtige og varme klima, og kan give en sund og grøn græsplæne hvor andre typer af græs kan mislykkes. Denne græs kan imidlertid let blive befængt med chinch bugs. Disse skadedyr æder rødder af St. Augustine græs, forlader grimme gule og brune pletter, der ligner tørkeproblemer. Ordentlig pleje af St. Augustine græs og anvendelsen af insekticider kan befri plænen af disse skadedyr og returnere det til sin attraktive udseende.

Instruktioner

•Mow din græsplæne mindst en gang om ugen. Fjern ikke mere end 35 til 40 procent af græs vinger pr. slåning. Disse små slåning praksis, i stedet for slåning sjældnere men fjerner mere græs, vil give tid til det døde græs til at bryde ned, reducere mængden af strå. Thatch kan give et sikkert sted for chinch bugs at skjule.

•Mow din græsplæne med en lodret plæneklipperen hvis stråtækket er mere end 1 tommer tyk. Denne type af plæneklipperen kaldes også en thatch rake; det vil skære igennem de tykke lag af døde græs og fjerne den.

•Aerate din plæne ved det første tegn på tørkeskader, som er et symptom på chinch bugs. Beluftere stikke små huller i græsplænen, giver mulighed for bedre luftgennemstrømning og afløb; disse huller vil hjælpe thatch nedbryde hurtigere.

•Fertilize din St. Augustine græs med ikke mere end 4 lbs. kvælstof gødning pr. 1.000 kvadratfod af græs om året. Hvis dit græs vokser i et skyggefuldt sted, brug kun 2 lbs. gødning til samme størrelse lawn. For meget gødning bidrager til thatch vækst og skaber en mere værdifuld fødekilde for chinch bugs.

•Kapacitet din St. Augustine græs så at de øverste 6 inches af jord er fugtig; Tillad jord tørre mellem vanding sessioner. Et godt vandes græsplæne vil forhindre angreb af chinch bugs, som foretrækker varmt og tørt vejr.

•Applicer granulerede pesticider med din gødning; anvende flydende pesticider med en haven sprøjte. Følg alle instruktioner og advarsler på din pesticid produkt til at undgå at beskadige græsplæne yderligere. Anvend ikke pesticider, medmindre du er sikker på du har chinch bugs.

Tips & advarsler

  • Nogle typer af St. Augustine græs er designet til at være chinch-resistente. Nogle andre insekter som myrer og pirat bugs, spiser chinch bugs.
  • Mulching plæneklippere græs i mindre stykker, reducere stråtag.
  • Vand din græsplæne, hvis du se enderne af græs vinger curling, græsset tager på en grå-blå farve eller græsset er ikke fjedrende når gik på. Disse er tørke tegn.
  • Forsøg ikke at lodret klippe din plæne, hvis du tvivler på din evne til at gøre dette.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com