Hvordan at oprette en modulopbygget hjem plantegning

November 19

Hvordan at oprette en modulopbygget hjem plantegning

Der er mange muligheder når du udformer en plantegning til en modulopbygget hjem. En producent standard planer kan ikke være perfekt til din families behov, men tilpassede grundplaner kan foretages. Du bliver nødt til at arbejde tæt sammen med den modulære hjem forhandler og producent til at komme med et design, der er tilpasset dine behov og ønsker. Mange grundplaner designet til standard stick-bygget (træramme) hjem finder ikke anvendelse på et modulopbygget hjem dimensioner og konstruktion retningslinjer.

Instruktioner

•IDENTIFY dine behov, og at af familiemedlemmer. Lav en liste over hvad du vil medtage i grundplan, som om du ønsker et enkelt-historie eller dobbelt-etagers hjem. Bestemme, hvad antallet af værelser, badeværelser, specialområder og firkantede optagelser er nødvendigt, baseret på antallet af mennesker, der bor der, og de aktiviteter, de planlægger at gøre i hjemmet. Også overveje omkostningerne ved ændringer for at sikre designet vil forblive i din overkommelig prisklasse, og vil opfylde bygning standarder eller andre lokale krav hvor du planlægger at bygge.

•Draw en rå skitse af plantegningen du forestiller dig. Klip billeder ud af hjem magasiner til at illustrere den højde og udseende af den ydre du gerne, og give dem til producent eller forhandler. Levere så mange oplysninger som du kan om typen design du ønsker.

•Review planer med fabrikanten efter de køre dem gennem en computer-aided design system til at komme med en plantegning baseret på dine specifikationer. Fortælle fabrikanten hvilke ændringer du ønsker at ordningen foreløbigt design.

Tips & advarsler

  • Give endelig godkendelse, efter alle dine bekymringer er opfyldt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com