Hvordan at oprette forbindelse til afløb til vaskemaskine

December 27

Hvordan at oprette forbindelse til afløb til vaskemaskine

For din vaskemaskine til at fungere ordentligt, skal det dræn vand fra vaskemaskinen karret gennem en drain slangen i bunden af maskinen og gennem et nedløbsrør, der fører til dit kloaksystem. Hvis vaskemaskinen til at gøre dette, skal du gøre ordentlig afløb forbindelsen mellem maskinen og nedløbsrøret. Mens forbindelsen ikke er svært at gøre, er der visse perimetre, du skal overholde, når derved, eller andet vandet vil nægte at løbe ordentligt, forhindrer vaskemaskinen i rengøring effektivt.

Instruktioner

•Tag vaskemaskines elektriske stik fra stikkontakten til at undgå en elektrisk fare, når du arbejder på afløbssystemet.

•Locate afløb systemet installeret i nærheden af din skive til brug i dræning maskinen. Du bør se enten en stående rør strækker sig fra gulvet eller placeret i en fordybning i væggen, en hul direkte i gulvet, selv eller et vaskeri badekar i nærheden til at dræne vand ind.

•Measure højden på standrør afløb eller synke afsats med målebåndet. Sørge for, at afløb eller afsats er mindst 39 inches fra gulvet eller et maksimum på 96 inches. Mindre end 39 tommer og vaskemaskinen karret vil dræne på grund af tyngdekraften når fyldt, hvilket giver dig mindre vand til at vaske med og mindske effektivitet. For højt, og vandet vil have svært ved nåede arc i slangen og tilbageløb i karret.

•Sæt afløbet slange til afløb outlet i bunden af vaskemaskinen. Slangen enten glider på og forbinder ved hjælp af en twist-on stik i bunden af afløb outlet, eller du bliver nødt til at placere en klemme omkring slangen og outlet rør, stramning klemme møtrikken med en skruetrækker til at holde slangen på plads.

•Køre den anden enden af slangen ud i afløbet. Vedhæfte en beaded gjordstroppe over enden af slangen til at oprette en stiv bøje i slangen ende, som du kan derefter anbringe over afløbet åbning eller klippeafsats af vasken. Lavere ende af slangen ind i afløbet åbning til en afstand af op til 8 inches at holde det fra at falde fri på grund af pres fra rindende vand. Sikker slangen ende på plads med en plastik kabel bundet om halsen på slangen og kloak dræn indløb. Også klemme slange på benet eller side af enhver vaskemaskinen karret når ved hjælp af karret for dræning.

•Sæt en sifon bryde kit til enden af slangen før sænke det til et gulv afløb hul til at forhindre vand fra vaskemaskinen i dræning helt fra vaskemaskinen. Kits afvige vaskemaskine model. Check din skive producent og køb den passende kit, efter fabrikanten forbindelsesinstrukser at sikre den korrekte forbindelse. Enhver afløb kit skal forbindes, så toppen af sifon er 26 tommer fra gulvet eller mere.

Tips & advarsler

  • Klip enden af slangen ned i kloakken nedløbsrøret med en hobbykniv, når du har brug at forkorte slange til at passe.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com