Hvordan at oprette min Tiki Bar Lounge

March 9

Hvordan at oprette min Tiki Bar Lounge

Donn Strand åbnede den første amerikanske tiki bar i 1934, midt i den store Depression. Årtier senere, og tiki bar gør et comeback, ifølge Wall Street Journal. Oprette din egen tiki bar lounge til at tjene op din egen zombie punch eller navy grog i stil.

Instruktioner

•Paint væggene i din stue til at se indkvartering træ paneler ved hjælp af to nuancer af brun maling og en farve scrapper. Besøg din isenkræmmer eller se online for at se hvordan man kan opnå en falsk træpaneler look.

•Purchase bambus eller rattan sæder og borde på en møbelforretning, der har specialiseret sig i udenlandske stykker, som Cost Plus verdensmarkedet eller et loppemarked. Disse tabeller kan også bruges som siddepladser, hvis nødvendigt, så sørg for de er stabile.

•Indstil op din bar ved at placere det 1 og 1/2 fod fra en af de kortere vægge i rummet. Line up din briller på en hylde under baren, og sæt din ice balje på øverste hylde. Få vist én flaske af hver af alkoholer og juice blandere på toppen af linjen. Gøre en pyramide af limes med seks på basen, tre limes på det næste niveau og en på toppen. Vise mynteblade i et glas.

•Anbring møbler langs væggene med et sidebord i mellem hvert sæde og en anden foran hver plads. Lægge vævet måtter på gulvet midt i siddeforholdene på begge sider af rummet.

Hæng vintage prints, tiki masker og vindue skodder rundt i lokalet. Vælg en stor, visuelt interessant brik til at hænge bag baren.

Tips & advarsler

  • Teatre har ofte en overflod af denne type af møbler på lager fra tidligere produktioner. Opfordre lokale teatre for at se om de har nogen møbler til salg.
  • Afhængigt af størrelsen på dit space, kan du kun bruge en sofa-størrelse og to stol mellemstore siddepladser stykker. Hvis du har en lang, tynd plads til at arbejde med, skal du vælge længe siddepladser elementer, der vil passe langs væggene, forlader midten klart for gåture, dans eller sammenblanding.
  • Angive en reol i baren til at give ekstra lagerplads.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com