Hvordan at oprette skygge med planter i en solrig baghave

July 24

Hvordan at oprette skygge med planter i en solrig baghave

En solrig baghave skaber en slående billede og er behageligt at observere fra indendørs. Appellen svinder hurtigt når tilbringe tid i din solrig baghave resultater i solforbrændinger og overophedning. Derudover gør fuld sol i din baghave dit hjem varmere, stigende sommer køling regninger. Dyrkning af planter i din baghave giver beskyttelse mod sollys og øger dens æstetiske appel. Placere dem ordentligt vil sikre, at du altid har et skyggefuldt område til at slappe af under og vil hjælpe med at holde dit hjem køligere. Begyndte planter fra din lokale havearbejde butik vil give øjeblikkelig skygge og reducere arbejdskraft tid voksende dem fra frø.

Instruktioner

•Draw en overhead kort over din baghave, så du kan træffe beslutning om korrekt placering af planter. Arbejde med millimeterpapir kan gøre dømme plads til at skalere lettere. Skrive i målinger af gården, så du kan bedømme ca hvor mange planter du har brug for. Når du har alle de planter, der er planlagt på kort, beslutte hvor mange til at købe og hvor du skal placere dem vil være mindre stressende.

•Vælg høje planter til at placere din baghave øst og vest grænser. Disse planter vil give skygge, når solen stiger og indstilling. To rækker af arter, en eller flere, vil give store mængder af skygge for størstedelen af dagen. Sorter af solsikker som mammut, amerikansk hybrid og Kong hybrid kan vokse over 10 fod høje. De producerer en enkelt blomst pr. plante med adskillige brede blade for skygge. Tør arter af majs, såsom bloody butcher, vokser over 12 fod høje og producere flere blade til skygge. Kost majs, en type græs, producerer kost-formet forsumpet toppe og vokser op til 16 fod i højden. Cannas er en art af blomstrende plante, der producerer levende blomstrer og når højder af 6 til 9 fod. Kontakt din lokale havearbejde butik for at vælge de bedste skygge giver sorter for dit område.

•Plant et stort træ i midten af din baghave til at give skygge, når solen står over. Typen af træ du vælger vil varierer meget afhængigt af hvor du befinder dig. Det skal kunne modtage fuld sollys og trives i din hårdførhed zone. Kirsebær, cedertræ, fir og crabapple træer er eksempler af hårdføre arter, der vil skravere din værftet. Lokale træ gårde kan hjælpe dig med at vælge den rigtige arter og størrelse af træ til dine behov. Hvis du har en stor baghave, skal du muligvis mere end et træ i midten til at give skygge, mens solen står over.

•Installer en pergola, hvis du ikke ønsker at plante et træ, for at skygge din værftet, når solen står over. Pergolaer indeholder en voksende klatring planter så som roser, blåregn, kiwi vin, klatring løvemund, trompet vinstokke, morgen herligheder, black-eyed Susan vinstokke og meget mere. Disse planter vil klatre op pergola og vokse overhead, skaber en luksuriøs skraverede struktur. Din lokale havearbejde butik kan give oplysninger om de bedste typer af klatring planter til dit område. Pergolaer er tilgængelige fra de fleste hjem forbedring og havearbejde butikker.

Tips & advarsler

  • Før placere et stort antal planter i din værftet, kontrollere byen, amtet og staten forordninger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com