Hvordan at plette en konkret undergulv

September 24

Hvordan at plette en konkret undergulv

Folk vælger ofte at fjerne tæpper eller linoleum til at plette det konkrete undergulvet. Farvning et beton gulv skaber en allergen-fri gulve, som har fordele i forhold til tæppe, fliser eller andre gulvoverflader. Selv en ufuldkommen betongulv kan vise sig leder engagerende med en anvendelse af pletten. Anvende plet over pletblødning eller revner i betonen vil give gulvet et rustikt udseende, at mange finder visuelt tiltalende. For at gulvet for at se perfekt, skal det konkrete undergulvet udstille bemærkelsesværdigt få visuelle problemer. Den gennemsigtige karakter af pletten gør enhver ufuldkommenhed eller defekt i konkrete undergulvet show.

Instruktioner

•Fjern den eksisterende Gulvbelægning fra det konkrete undergulvet. Bruge en stålbørste eller skraber til at skrabe væk lim, mastiks og tack strips fra betonen. Udfylde eventuelle huller fra tack strip eller alvorlige revner med konkrete cementmørtel eller beton lim. Følg anvisningerne på injektionsmørtel eller LIMS etiket for programinstruktioner.

•Wash betongulv med beton gulv renere og vand. Skrub alle områder med en børste til at fjerne pletter eller stak vragrester. Bruge en våd og tør vakuum til at suge vandet op. Give ordet til tørre.

•Vacuum og feje det hele gulvet til at fjerne små stykker af vragdele eller hår. Anvende maler tape rundt på gulvet baseboard at forhindre konkrete pletten fra sprøjt på overfladen.

•Tag på lange bukser og en langærmet skjorte før du anvender pletten. Bære handsker. Sted briller over øjnene og bære en ansigtsmaske.

•Følg retninger på konkrete pletten etiket for at anvende. Mest konkrete pletten skal blandes med vand i forholdet 50 procent konkrete pletten med 50 procent vand. Fyld maling sprøjte med løsningen.

•Spray konkrete pletten på beton. Starte på den højre side af lokalet, arbejde til venstre og derefter tilbage til højre for at jævnt distribuere pletten i hele gulvets overflade. Blød pletten på tværs af beton gulvet ved hjælp af en kost. Re spray en anden frakke af konkrete pletten efter udjævning den første jakke af pletten med børsten. Den anden anvendelse af konkrete pletten vil fjerne penselstrøg efterladt af kosten.

•Tillad beton pletten til helt tørt. Forskellige pletter tage forskellige mængder af tid til at tørre. Når pletten føles tørre at røre, drys bagepulver i hele gulvets overflade. Anvende en lys film bagepulver. Moppe bagepulver hen over gulvet med vand for at neutralisere syren i den konkrete pletten. Suge vand og bagepulver ved hjælp af en tør og våd vakuum.

•Forbind-anvende bagepulver og vand en gang mere på gulvet til den konkrete pletten syre neutraliseres med succes. Brug den våd- og støvsuger til at fjerne vand og bagepulver. Give ordet til tørre.

•Sæt fans på betongulv til at hjælpe det tørre. Tillad gulvet tørre i mindst 24 timer før du anvender en sealer


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com