Hvordan at polere en glas kogeplade

October 1

Hvordan at polere en glas kogeplade

At opnå en poleret overflade på en glas kogeplade er ikke en vanskelig opgave, hvis du rense det regelmæssigt. Kommercielle glas top rengøringsmidler ikke kun fjerne madrester og brændt på pletter, de polere overfladen og give det en mousserende skinne. Renere efterlader en belægning på glas toppen, der hjælper med at beskytte det mod ridser og mærker lavet fra køkkentøj. Rengøring frekvens nødvendigt at opretholde en poleret look afhænger hvor pæn du er mens madlavning og hvor ofte du bruger komfuret.

Instruktioner

•Wait til glas stove top afkøles før du forsøger at rense og polere det. Mange brændeovne har en indikatorlampe, der fortæller dig, når overfladen er hot. Lad mindst 30 minutter efter indikatoren slukker før rengøring.

•Squirt en lille mængde--om størrelsen af en dollar mønt--af en kommerciel glas top renere overfladen, komfur. Mange brændeovne kommer med en prøve af renere fra producenten; Brug mærket anbefalet. Hvis du ikke kan finde mærket på din butik, er eventuelle kommercielle renere formuleret til glas eller keramik top brændeovne acceptabel.

•Spread cleaner ovenpå glasset med dine fingre til at danne et tyndt lag over overfladen. Tillad renere at sidde på komfuret for omkring et minut. Den tørrer til en tyk, hvid konsistens.

•Polish glas top brændeovn med en blød rengøringsklud. Nogle rengøringsmidler, en fugtig klud er nødvendige; Følg anvisningerne på etiketten. Brug cirkulære bevægelser til at rense og polere overfladen. Det kan være nødvendigt at ombryde klud omkring din fingerspids at rengøre hjørner af overfladen. Gnid hårdere i områder, der føler sig groft for at fjerne snavs.

•Skift til en ren del af kluden til at fjerne enhver resterende renere. Tør klud over hele overfladen, indtil alle renere er væk. Dette efterlader overfladen ser skinnende og rene, og det giver en beskyttende belægning. Gentag metoden, hvis eventuelle rester tilbage.

Tips & advarsler

  • Et barberblad kniv er effektive til at fjerne brændt på rester ovenpå dit glas komfur. Brug aldrig hjørne af klingen, da det kan ridse overfladen. Bruge en generøs mængde af renere ifølge etiketten retninger. Skrab med kniven fladt mod overfladen mens renere er stadig våde for at fjerne snavs.
  • Bagepulver er en effektiv og ikke-slibende produkt nyttigt i rengøring stovetop, hvis du løber tør for kommercielle renere. Bland ca 1/4 kop bagepulver med 1/2 kop varmt vand. Mætte en svamp med blandingen og vride det ud. Tør ned komfuret og skyl området godt med en ren svamp eller klud. Brug denne kun lejlighedsvis. Den glatte overflade har brug for en beskyttende belægning, der kommercielle rengøringsmidler giver.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com