Hvordan at programmere bruger koder i en første alarm Alarm, Model FA145C

April 25

Første Alert alarmsystemer bruges til business og sikkerhed i hjemmet. Model FA145C er en professionel sikkerhedssystem, der giver indbrud, brand og akut beskyttelse. Din VVS-installatør programmeret en firecifret master kode, som du bruger til at afvæbne sikkerhedssystemet arm, og udføre andre systemfunktioner. Den master kode også kan du indstille midlertidige bruger koder for andre mennesker, der skal have adgang til dit hjem, som en babysitter eller besøger slægtning. Programmering disse koder er enkel, men alle tastetryk skal være afsluttet inden for 2 sekunder efter hinanden.

Instruktioner

•Opkald hovedbanegård at sætte systemet på "overhøre" måde, hvis du har en overvåget alarmsystem. Dette vil forhindre, at politiet der afsendes i tilfælde af en alarm, mens du er ved at koderne.

•Indtast din master kode på tastaturet. Tryk på tasten "kode" (8). Angiv den encifrede brugernummer--normalt 3 til 8. (Nummer 9 kan er blevet tildelt som en tvang kode, check med din VVS-installatør for at være sikker). Angiv den nye 4-cifret brugerkode. Lytte til tastatur bip, der angiver det accepteret koden. Gå gennem trinene igen hvis du ikke kan høre et bip.

•Ændr din master kode på en lignende måde. Indtast master koden og tryk på 8. Angiv 2 (brugernummer), så Indtast den nye fi recifret master kode. Indtast den nye master kode igen. Lyt til tre bip, der angiver den master kode er blevet ændret. Gentag fremgangsmåden, hvis du ikke høre bip.

•Indstil en tvang kode, som kan lydløst underrette den overvågning center at du aktivering system i fare. Indtaste din fire-cifrede master kode, tryk 8, derefter tryk på 9 og Indtast et firecifret tvang kode, der er forskellig fra den master kode eller enhver bruger koder. Tastaturet vil bippe hvis koden er blevet indstillet. Gentag processen, hvis du ikke kan høre et bip.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com