Hvordan at ramme en Casement vindue

October 1

Når du udskifter en gammel vindue med et nyt casement vindue, er der to skoler til at tænke. Et er at du simpelthen fjerne den gamle skærf og installere det nye vindue. Den anden drejer sig om udskiftning af den gamle ramme for vinduet. Hvis du altid har ejet huset og ved der er ingen skader på rammen, kan du bruge den gamle ramme. Men hvis du finde beviser for, at der havde været en lækage, skal du starte med rammen. Det ser mere professionel og er det bedste valg, så længe du ved, hvordan at ramme en casement vindue.

Instruktioner

•Fjern alle gamle isolering og rådnet træ indramning og erstatte den. Du skal have areal, hvor den træramme. Indført beskyttelse mod vejrliget. Kontrollere størrelsen af åbningen og mulighed for tykkelsen af blinkende. Sørg for, at vinduet er plumb ved at måle fra venstre øverste hjørne til det nederste højre hjørne. Gør det samme fra øverste højre til nederste venstre hjørne. Disse to diagonaler skal være det samme eller inden for 1/8 tomme.

•Slice huset wrap i midten, fold det på og Hæft det. Øverst skal du også oprette en flap af huset wrap bredden på blinkende og Hæft det på plads. Sætte blinkende på den lavere vindueskarm og Hæft hjørnerne ned.

•Skub vindue i og brug træ shims på sider, bund og top for at sikre du har det ordentligt centreret. Når du har det godt, at det er centreret, tack ned i hjørnerne som en midlertidig foranstaltning til at holde det centreret. Brug fugemasse på flangen overlapper. Overlap bunden dem med dem på toppen.

•Flyt til indre, så du kan centrere og mellemlæg sider, top og bund. Igen, skal du kontrollere diagonalt for at sikre at vinduet er plumb. Når du er komfortabel, flytter tilbage til ydersiden og permanent Fastgør vinduet ned hver 6 til 8 inches. Hvis du har en ende model med beslag og plader, sikre du fastgør dem.

•Sæt blinkende på siderne. Du bliver nødt til at overlappe karmen blinken, når du gør dette. Sæt 1/4-tommer-dækkende fugemasse øverst og derefter folde ned hus wrap og tape på plads. Afskære shims således at de er flugter og ikke holde ud. Flytte tilbage til indersiden af huset.

•Klippe off shims således at de er flugter og ikke holde ud. Flytte tilbage til indersiden af huset til at forsegle sider med lav ekspanderende skum eller en backer stang og fugemasse.

•Return på ydersiden og Indsæt en backer rod hele vejen rundt den rude indramme. En spartel fungerer godt for dette. Når det er, sæt en fugemasse hele vejen rundt om vinduet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com