Hvordan at ramme en fransk dør

May 19

Hvordan at ramme en fransk dør

Indramning for en fransk dør er lig indramning for en enkelt dør bortset fra er der to døre og hver dør vil blive hængt en på hver side af åbningen. Men, franske døre er normalt værd at den ekstra indsats, for en gangs skyld de er op og alt er i orden de gør en smuk tilføjelse til din bolig, uanset om de er indvendige eller udvendige.

Instruktioner

Hvordan at ramme en fransk dør

•De vanskeligste del af opgaven måling dørene og beregning af bredden af åbning for sæt af dobbelt døre. Når beregningen af bredden Husk der er tre huller mellem døre i stedet for to, plus en jamb på hver side af åbningen. Så hvis dørene er 24-inches lang, Efterlad hul en 1/4-inch mellem dørene og mellem hver dør og jamb. Og glem ikke at jamb er normalt 1-tomme tyk med en anden 1/4-inch plads mellem rammen og jamb. Dette tilføjer til i alt 51 1/4 inches i bredden af åbningen. Nu tilføje en anden 1 1/2 inches på hver side af åbningen, så du kan side søm en lodret væg plade til bundpladen. Det bringer samlet til 54 1/4 inches for åbning bredde.

•Calculate højden på åbningen. Denne opgave er lettere at gennemføre, men du stadig skal give mulighed for højden af de faktiske døre, et hul til gulv nedenunder dørene og et mellemrum for stykke af jamb, der går over døren. Så en ekstra tommer i bunden og to inches øverst til jamb. For eksempel, hvis dørene er 84-inches høj (glem ikke franske døre kan være meget høje), så åbningen vil være 88 inches. (Bemærk venligst at på grund af den måde, den øverste jamb er installeret, kan de lodrette målinger løs).

•Provided væg, hvor døren er at blive installeret er ikke en støtte væg til tag, skære døråbningen i 2 x 4 ramme efter muren er bygget. Markere den nøjagtige placering af åbning på bundpladen. Brug en tømrer square og blyant til at placere to varemærker, der er præcis 88 inches fra hinanden. Fortsætte mærkerne på tværs af den øverste ansigt af bundpladen med en tømrer pladsen til at danne en linje, der er vinkelret med længden af den nederste bord.

•Fjern alle 2x4s, der er mellem de to varemærker af banker i bunden af hver bestyrelsen sidelæns indtil det kommer løs. Derefter tage den frie ende af de 2 x 4 og drej den, indtil toppen kommer løs. Fjerne alle negle og gemme 2x4s til senere brug. Enhver negle, der stikker lige op eller lige ned gennem en af pladerne kan være bankede med en hammer og bent over indtil neglen ligger fladt.

•Klippe del af pladen, at vil danne indledningen til de franske døre. Brugen en rundsav kombineret med en tømrer pladsen eller en bajonetsav, hvis pladsen er trang. Længden af denne åbning har at være 54 1/4 inches, den afstand, du har beregnet i trin 1.

•Klippe en 2 x 4 længde, (der er fra undergulvet til bunden af den øverste plade) og side søm den nederste ende af den frisk skåret 2 x 4 til slutningen af bundpladen. Tilføje et par af vinklet negle over de første søm, som du har installeret for at sikre den nederste ende er stram.

•Indstil den øverste ende med en 4-fods niveau. Mark plet på øverst plade hvor 2 x 4 er præcis niveau og derefter toenail toppen af bestyrelsen så det er selv med denne mark. Efter stutteriet er på plads, skal du tjekke det igen med 4-fods niveau til at være sikker på det er niveau.

•Gentag trin 6 og 7 for anden siden af åbningen.

•Kontrollér en vinkelret mark med din Tømrer square og blyant på 88-tommer mark (højden på åbningen beregnet i trin 3) og måle afstanden mellem de to opretstående 2x4s. Dette bør være 51 1/4 inches. (Se trin 1 for at se, hvorfor)

•Kontrollér en overskrift passer mellem de to stolper. Denne overskrift vil bestå af to 2x6s og et stykke af 1/4-tommer krydsfiner skåret til at passe mellem 2x6s. Glem ikke krydsfiner skal være 5 1/2-tommer bred blot lide 2x6s. Søm i hovedet sammen med #8 rosin overtrukket negle. Installere header ved at køre #16 indramning negle gennem de 2 x 4 oprejst ind i siden af hovedet. Sørg for at holde bunden af headeren flush med linjen på tværs af den opretstående stud.

•Tilføj en anden oprejst 2 x 4 på ydersiden af hver lodret 2 x 4 til at danne en dobbelt post på ydersiden af sidehovedet. Være sikker på at køre nogle negle ind i bunden og toppen pladerne i en vinkel samt sømning direkte ind i andre opretstående.

•Measure afstanden mellem toppen af hovedet og bunden af den øverste plade og cut fire 2 x 4 stykker til at passe. Overensstemmelse med den eksisterende afstanden i væggen studs, søm disse fire stykker med #16 indramning negle. Nu skulle åbningen være komplet.

Tips & advarsler

  • Indramning-processen for indvendige og udvendige franske døre er de samme, bortset fra at du måske har brug for en større header til en udvendig fransk dør. Check med en konstruktør eller arkitekt for strukturelle detaljer ved udformningen af en ydre åbning.
  • Det er vigtigt at både lodrette stillinger angives plumb. Dette bestemmes før overskriften går op, når du placerer de første 2 x 4 på hver side.
  • Når indramning i et indendørs rum, pas på placeringen af en støtte mur. Rådføre sig med en erfaren builder eller arkitekt før markedsføring franske døre i en støtte mur.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com