Hvordan at ramme en gavl tag udgangen

July 17

Hvordan at ramme en gavl tag udgangen

Indramning i slutningen af en gavl tag kan være vanskeligere end indramning en regelmæssig tag på grund af Skråkant, men det er stadig muligt, som i slutningen af taget bruger samme spankulere opsætningen som de indre seler. Det vil tage en professionel entreprenør til at installere gavlen, men som spankulere arbejde kan vejer tæt på et ton på større boliger eller virksomheder.

Instruktioner

•Hent den oprindelige plan for din bygning, enten fra lokale ejendom bord hvor plan blev gemt, dine egne filer, eller fra den oprindelige entreprenør. Find tag design og kopi ned de oprindelige målinger. Bare fordi blueprints siger en del af taget er X længde og Y bredde betyder ikke det fik samlet på den måde. Du skal udføre en visuel inspektion. Lav en kopi af handleplanen til at give din entreprenør og en anden til dine filer.

•Forstærkning adgang til loftet i dit hjem eller forretning. Du skal bruge en stige for at nå loftet adgang døren (Sørg for stigen sidder ordentligt før montering det). Stigen ulykker er et af de førende årsager til skade på en arbejdsstedet. En gang i loftet, inspicere de indre seler inde, og skitsere de design, der er brugt. Ende indramning vil bruge den samme spankulere design som de indre seler. Måle spankulere længde, bredde og dybde med et målebånd. Bemærk målinger på skitsen hvor spankulere er.

Kortindgangsdør en lokal ordregivende virksomhed, der specialiserer sig i tagdækning. Forhøre sig om dens evne til at ramme en gavl tag ende. De vil spørge dig om målinger. Fortæl dem du også har blueprints og tilbyde at sende dem en kopi. Kontrahenten bliver derefter bedt om at planlægge en dag til at udføre en inspektion; de fleste vil udføre dette gratis. Gøre en dato hvor du har den klare dag.

•Tag entreprenør op til loftet så de kan inspicere de eksisterende spankulere seler og tag udgangen, som du ønsker at ramme. Blive enige om en pris og derefter informere bygning beboerne konstruktion gange. Få alle relevante arbejdstilladelser fra din lokale offentlige kontorer samt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com